Cum s-au răzbunat angajații Poștei din Rahova pe… aerul condiționat care le tot „bătea” în cap

Publicat: 06/07/2019 | 09:36
Cum s-au răzbunat angajații Poștei din Rahova pe… aerul condiționat care le tot „bătea” în cap

Incredibil, dar adevărat! Angajații Poștei din Rahova au luat o decizie absolut surprinzătoare, iar toți cei care au descoperit ”minunea” au rămas perplecși. Iar în centrul atenției s-a aflat aparatul de aer condiționat care le tot ”bătea” în cap angajaților. Deranjați și temându-se de o răceală, aceștia au demarat acțiunea ”Umbrela”. 

Încă nu se știe cine a avut o astfel de idee ”genială”, dar angajații Poștei nu s-au dat bătuți și i-au venit de hac… aerului condiționat printr-o ”găselniță” la minut. Au acoperit gura de aerisire cu o… umbrelă. Să mai spună cineva că românul nu este, într-adevăr, inventiv, reușind să se ”descurce” în orice situație. Ceea ce se poate observa, foarte clar, în fotografia de mai jos.

Românul e inventiv

Bineînțeles, în fața unei asemenea ”întâmplări”, internauții au postat comentarii în care și-au spus părerea, iar ”inventivitatea” românilor a fost din nouă pusă pe ”tapet”. Mai mult, unul dintre vizitatorii paginii de Facebook ”Ești din Rahova dacă…” a considerat că metoda aleasă de angajații Poștei din Rahova este chiar… revoluționară.

”Eu am fost ieri la acest oficiu poștal si am stat in jur de o jumătate de oră și sincer imi înghețate spatele, îți dai seama cum este pentru persoana care lucrează acolo ?
Eram si eu la coada cand a fost facuta poza ( pt 1 colet am stat 1h si 10 minute, erau 11 persoane in fata mea). Cat despre metoda cu umbrela… romanul e inventiv si se descurca cum poate”,  ”E ca să nu bată direct în angajați”, ”Pune-te in locul angajatului care lucreaza la biroul de acolo. Sa-ti bata 8 ore aerul ala rece direct in cap. E o metoda revolutionara de protectie”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.

Citește și...