Cum sa scapi de coaja de portocala de pe picioare si fund! Astea sunt cele mai tari remedii

Publicat: 11/05/2014 | 16:56

Vremea frumoasa de afara da batai de cap posesoarelor de celulita, tematoare in legatura cu tinutele sumare. E timpul sa actionam inteligent pentru a elimina dusmanul numit celulita.

Exista o larga diversitate de tehnici, utilizate cu mai mult sau mai putin succes, in functie de organism si de vechimea celulitei, scrie csid.ro

Virtutile automasajului

Putem combate celulita masand zonele afectate cu un lapte de corp atat preventiv, cat si in cazul celulitei deja instalate.

Orice crema hidratanta pentru corp este utila pentru masaj anticelulitic. Miscarile circulare ale mainii contribuie la activarea microcirculatiei, la decongestionarea tesuturilor si la atenuarea senzatiei de greutate in picioare, coapse, fese si abdomen.

Rihanna

Drenajul limfatic

Este o tehnica practicata de unii masori si kinetoterapeuti avand ca scop atenuarea edemelor de la membrele inferioare si degajarea tesuturilor afectate.

Este un masaj efectuat cu mana goala, in sensul circulatiei limfatice, si este recomandat indeosebi femeilor care acuza umflarea picioarelor, insotita de senzatia de greutate si de durere usturatoare.

In ceea ce priveste diminuarea celulitei, rezultatele nu sunt edificatoare. Iti vei simti insa picioarele mai usoare, deoarece eliminarea toxinelor este mai buna si edemul scade.

A.P

 

Citește și...