Cum se comportă de fapt Liviu Vârciu cu Anda Călin atunci când nu-i vede nimeni

Publicat: 17/04/2019 | 10:14

La doar o lună de când au recunoscut public că s-au împăcat, Liviu Vârciu și Anda Călin au fost surprinși într-o cu totul altă ipostază decât ne-au obișnuit. 

Recunoscut pentru escapadele lui amoroase, Liviu Vârciu s-a decis să se facă băiat de casă, chiar dacă nu i-a fost foarte ușor. Momentul nu a fost atunci când i s-a născut cea de-a doua fetiță, ci după ce a reflectat vreme de un an dacă poate sta despărțit de Anda Călin. Și a decis că nu.

Iar dacă profesional totul îi merge strună, acum se dedică și vieții personale foarte mult, așa că mai tot timpul său liber i-l dedică iubitei lui.

Cei doi au fost surprinși recent într-un mall din București, unde au făcut pauză de la cumpărături și s-au aplecat mai mult asupra cărților. Mai exact, aceștia au intrat într-o librărie unde au petrecut mult timp printre rafturi, răsfoind cărți.

sursa foto: spynews.ro
sursa foto: spynews.ro

Anda Călin, însărcinată din nou?

Aflați recent într-o vacanță, cuplul celebru a fost întrebat de mai mulți internauți dacă așteaptă încă un copil, după ce Liviu Vârciu a postat o poză în care apare alături de iubita lui. Anda Călin a fost cea care a răspuns la această dilemă, amuzându-se că, de fapt, este imaginea tăiată astfel încât să i se vadă suspectă abdomenul.

“Bravo, boss, o femeie frumoasă și cu o fetiță superbă ❤️”, “Așteptați alt bebe”, “Sa vă țină 🙏🙏 Poza e de acum, Vârciu are aceeași cămașă și la story… nu stiu ce-i cu burtica 😁😁”, “Și eu creadeam că e însărcinată”, “Sper să rămâneți mereu așa”, sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Nea Mărin l-a făcut de râs pe Liviu Vârciu: „Nu cred că face nimic acum!”
În această după-amiază, Liviu Vârciu a făcut publică o filmare realizată cu ajutorul unei drone. De data aceasta imaginile au fost surprinse după ce el s-a trezit.

 

 

Citește și...