Cum se numea, de fapt, Maria Constantin. Mama ei a povestit cum i-a schimbat numele. Silviu Prigoană are o contribuţie la asta!

Publicat: 12/10/2017 | 20:18

Maria Constantin este celebră şi a devenit arhicunoscută mai ales de la scandalul divorţului de Marcel Toader. Puţină lume ştie însă că nu mereu s-a numit Maria Constantin, ci ani buni a avut alt nume. Mama ei a povestit totul!

Maria Constantin a fost cunoscută multă vreme, acasă şi prin zona Gorjului, de unde provine drept….Mirela. A urcat pe scenă ani buni sub acest nume, dar după ce s-a căsătorit cu Marcel Toader, naşul Silviu Prigoană a sfătuit-o să revină la numele din buletin! „Numele de botez al fetei mele este Maria, doar ca mie nu prea mi-a plăcut ideea că, atunci când va creşte, o vor striga toţi, ca pe la noi la ţară, „Mărie, Mărie!”. Asa că de mică i-am spus Mirela, mi-a plăcut mult cum sună numele ăsta. Apoi, când s-a apucat serios de muzică şi a început să adune premii, mi-am dat seama ca Mirela o să-i rămână numele după ce un profesor de canto, când i-a dat diploma, a şi spus: „Ce nume predestinat are premianta noastră, Mi-re-la, numai note muzicale!”, a declarat mama Mariei Constantin, pentru wowbiz.ro

Silviu Prigoana s-a implicat însă în cariera Mariei. „Eram la o masă mai mulţi, când naşul Prigoană a întrebat-o pe Maria de ce i se spune Mirela, sfătuind-o sa revină la numele original şi pe scenă, că sună mai bine! Maria l-a ascultat şi asta a fost!”, a mai spus mama solistei.

Recomandarea CIAO.RO