Cum se simte Ioana Tufaru la aproape două luni de când i-a fost montat un inel gastric. “Domnul doctor…”

Publicat: 19/11/2017 | 18:42

Ioana Tufaru a trecut recent printr-o operaţie dificilă, după ce a ajuns să aibă o greutate de peste 160 de kilograme. Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu a reuşit, totuşi, să dea jos câteva kilograme, după ce i-a fost montat un inel gastric.

 

La aproape două luni de la operaţie, Ioana Tufaru a spus că se simte foarte bine şi că sunt şanse ca doctorul să-i strângă inelul gastric, în aşa fel încât  să slăbească mai repede.

„M-am operat pe 3 octombrie. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban. E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămâna am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slabit 11 kilograme în doar o lună. Dacă totul evoluează bine, domnul doctor îmi va mai strânge inelul, să slăbesc şi mai repede”, a spus Ioana Tufaru conform wowbiz.ro.

În urmă cu opt ani, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Pe atunci, Ioana Tufaru avea 213 kilograme. După ce şi-a tăiat stomacul, ea a slăbit în timp record 123 de kilograme şi a reuşit să se menţină până acum doi ani când a rămas însărcinată. Iar kilogramele luate atât în timpul sarcinii, cât şi după ce a născut nu a mai reuşit să le dea jos.

Citește și...