Cunoscuta actriță din ”La Bloc” a rămas însărcinată la 44 de ani?!

Publicat: 24/05/2019 | 22:26

Chiar dacă, nu demult, se eschivau când venea vorba despre căsătorie și copil, iată că actrița Alina Chivulescu și regizorul Dan Chișu par să-și fi schimbat planurile între timp. (Cel mai bine platit job din București) Cei doi și-au unit destinele într-un mare secret, iar acum nu este exclus ca ei să aștepte și un copil. Gesturile cunoscutei actrițe din „La Bloc” pot sugera ușor această ipoteză. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are imagini în exclusivitate cu burtica ”suspectă”.  

Viața sentimentală a actriței Alina Chivulescu pare foarte plină pentru cineva care aude, prima oară, de experiențele prin care a trecut. Mai exact, la sfârșitul anilor ’90 s-a căsătorit cu Mihai Cuptor, un influent om de afaceri, supranumit, la vremea respectivă, ”regele imobiliarelor”. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

La scurt timp, l-a născut pe Michael, un copil dorit de amândoi, însă care nu a reușit să-i țină împreună pentru totdeauna. După 10 ani de relație, Alina a primit o lovitură grea! Mihai Cuptor a dus la altar o altă femeie, nimeni alta decât verișoara primară a actriței, de care a divorțat în 2014. (Mai multe detalii AICI)

Pe de altă parte, presa de la acea vreme relata că motivul rupturii dintre cei doi ar fi fost, de fapt, un filmuleț de prin 1993, în care apărea actrița, dar de existența căruia Cuptor ar fi aflat abia după căsătorie. (CITEȘTE ȘI: Alina Chivulescu are probleme! „Nu stiu sa ii explic fractiile fiului meu”)

Dana Rogoz i-a dat de gol

Mult mai discretă a fost relația Alinei Chivulescu cu regizorul și producătorul Dan Chișu, ex-ul Mihaelei Rădulescu. Relație care, după aproape trei ani, s-a transformat într-o căsnicie. S-a întâmplat în toamna anului trecut, mai exact, atunci când cei doi au aranjat o ceremonie privată la care au participat doar prietenii foarte apropiați. Cea care i-a dat de gol că s-au căsătorit a fost Dana Rogoz, prietena actriței, cea care a pus o poză pe Instagram în care a anunțat marele ”DA”.

Au fost atât de secretoși – sau pur și simplu s-au lăsat duși de val – încât, pe la începuturile relației lor, amândoi se arătau dezinteresați de actul căsătoriei pe care, într-un final, iată, l-au semnat.

Cu mâna pe burtică

Probabil așa s-ar întâmpla și în cazul copilului. Și, chiar dacă a trecut o dată prin experiența de a deveni mamă, nu este exclus să o repete, de data aceasta tatăl fiind Dan Chișu.

Alina își ține mâna, protectoare, pe burtică
Alina își ține mâna, protectoare, pe burtică

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini care ar putea dezvălui o nouă sarcină în cazul actriței. Alina Chivulescu a fost imortalizată la o plimbare alături de soțul ei, în timp ce își ține constant mâna pe burtică, ca o viitoare mămică foarte protectoare.

Dacă este însărcinată, așa cum ar sugera imaginile, Alina Chivulescu ar putea deveni, la cei 44 de ani, cea mai bătrână mămică din showbiz. Și nu-i stă deloc rău!

Proaspete mămici peste 40 de ani

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe intră în categoria mămicilor din showbiz care au născut după 40 de ani. Ea a împlinit 41 de ani în octombrie 2018, iar în mai anul acesta a născut pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel, pe care îl va boteza Vlad Ioan, și care a obținut nota 10 la naștere.

Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi“, a declarat prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“. (VEZI AICI: Alina Chivulescu: „O femeie e senzuala atunci cand nu-si propune senzualitatea” )

Colega ei de trust, Alessandra Stoicescu, va deveni și ea mămică la vârsta de 43 de ani. Comentariul prin care Alessandra și-a anunțat sarcina pe contul său de Instagram – ”Primul nostru boboc de floare!”– i-a emoționat pe fanii săi, care au fost extrem de încântați de vestea pe care le-a dat-o vedeta Antenei 1.

Acum cinci ani, într-un interviu, Alessandra spunea că ea și soțul ei își doresc un copil, dar că  încă nu se grăbesc și, într-adevăr, a durat ceva până ce admiratorii ei au primit vestea cea mare…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...