Cunoscutul actor a câștigat procesul pentru moștenire cu fratele de care nu a știut!

Publicat: 30/07/2020 | 23:18

Un imobil în București, care valorează zeci de mii de euro! Este disputa dintre doi frați, care nu au știut unul de celălalt o perioadă. Au aflat, dar nu a fost deloc o întâlnire cu lacrimi de bucurie. Actorul Alexandru Mihai, cunoscut drept Nae Alexandru, se judecă, acum, cu fratele lui, Dragoș Mihai, pentru bani. Instanța i-a dat dreptate primului, iar CANCAN.RO are detaliile. Mai mult, vă prezintă și povestea uluitoare a actorului care a fost scos dintre dărâmături la cutremurul din 77. Avea șase săptămâni.

CITEȘTE ȘI: PROCES FĂRĂ HAZ LA IUMOR. O CONCURENTĂ LE-A CERUT JUDECĂTORILOR SĂ…

Viața actorului Nae Alexandru e, de departe, scenariu de film. Și nu mințim dacă ne întindem până la Hollywood. Pe scurt, a fost cel mai tânăr supraviețuitor al cutremurului din 77, fiind scos, după două zile, din molozul unui bloc prăpușit, apoi a aflat că are un frate, pe care nu l-a cunoscut când era mic. Iar viața, peste mulți ani, i l-a scos în cale. Ca dușman, însă.

Nae Alexandru a câștigat procesul cu fratele lui

Povestea de pe holurile justiției a început de la un imobil moștenire, pe care cei doi frați regăsiți nu au căzut de acord s-o împartă amiabil. Actorul a fost acela care a făcut, atunci, pasul către o decizie a magistraților. L-a dat în judecată pe Dragoș Mihai. Termenele au curs și, probabil, vor mai curge. Dar o ultimă sentință, acum trei zile, i-a dat dreptate lui Nae. Astfel, pe lângă moștenirea pe care a câștigat-o, nu definitiv, însă, fratele având la dispoziție 30 de zile pentru a face apel, actorul trebuie să primească și niște sume de bani, de ordinul miilor de lei.

Actorul Nae Alexandru a câștigat procesul pentru moștenire cu fratele lui

 

Iată soluția pe scurt a completului Judecătoriei Sectorului 3: ”Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de către reclamant în contradictoriu cu pârâtul Mihai Dragoș. Dispune anularea Testamentului nr. 339/07.07.2016 și anularea Certificatului de Mostenitor nr. 113/08.06.2017. Constată că reclamantul are calitatea de legatar universal conform Testamentului nr. 4361/08.10.2001 asupra succesiunii rămase de pe urma defunctei Pantelimonescu Constanța, masa succesorală fiind compusă dintr-un imobil.

NU RATA: SĂPTĂMÂNĂ “DE FOC” PENTRU GIGI BECALI! ARE TREI PROCESE, IAR ÎN UNUL DINTRE ELE DNA I-A CERUT AUDIEREA

Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 10.214,6 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, suma de 8288,60 de lei reprezentând taxa judiciară de timbru, iar suma de 1926 de lei contravaloare expertize. Respinge în rest capătul de cerere privind cheltuielile de judecată formulat de către reclamant. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare.”

Nae și fratele lui făceau meditații separat

Timp de 30 de ani, Nae Alexandru nu a vorbit despre fratele lui. Nu a știut de el câțiva ani, când era copil, dar avea să afle apoi. Cei doi frați au ajuns în aceeași casă, când erau micuți, dar fără să știe unul de celălalt. Nae şi Dragoş făceau meditaţii cu acelaşi profesor, doar că la zile și ore diferite, potrivit spynews.ro. „Recunosc că am făcut meditaţii când eram mic, la şcoala generală, dar nu ştiu cine îmi plătea orele de meditaţii. Tata m-a dus acolo, în acea casă”, avea să dezvăluie actorul. „Nu am înţeles niciodată de ce nu m-a căutat, mai ales că el ştia de mine de când avea 6 ani. Eu, cum am auzit că am un frate, am făcut tot posibilul şi l-am căutat. S-a ferit să ştie lumea adevărul pentru că povestea lui nu mai era la fel de lacrimogenă”, a fost replica lui Dragoș.

Nae Alexandru are o poveste de viață demnă de un scenariu la Hollywood

Nae Alexandru, scos de sub dărâmături la cutremurul din 77

Nae Alexandru se poate numi un om norocos. Avea doar șase săptămâni când s-a produs cutremurul devastator din 1977, care a curmat aproape 1.600 de vieți, cele mai multe în București. Nae a fost prins sub dărâmăturile blocului și a fost găsit după două zile de militari. Era în brațele bunicii lui. Îl protejase. Ea a murit. La fel și mama lui Nae. “Ce-aș putea să spun?! N-aș vrea și nici n-aș putea să vorbesc despre drama pe care am trăit-o acum 43 de ani. Lumea cred că mă cunoaște și știe prin ce am trecut. Cine vrea să afle poate să scormonească în trecut. Ce-aș putea să vorbesc acum când eu am mi-am pierdut mama de doar 25 de ani în timpul cutremurului din 77?! Eram mic, dar când am realizat, mult mai târziu, ce s-a întîmplat, am înțeles că am trăit o dramă”, avea să spună Alexandru Mihai, pentru libertatea.ro.

VEZI AICI: CĂLIN GOIA (VOLTAJ) & SOȚIA AU DESCHIS PROCES DE PARTAJ JUDICIAR! MOTIVUL: ”DACĂ INSTANȚA MI-O ATRIBUIE, ATUNCI…”

„Cutremurul a avut loc vineri, iar bebelușul de 6 săptămâni a fost găsit duminică la prânz. Ce e cu adevărat important: minunea supraviețuirii unui bebeluș, viața răsărită din ruinele unui bloc prăbușit, devenit mormânt pentru toți locatarii, mai puțin pentru un prunc de doar 6 săptămâni, speranța unei bunici că trupul ei ar putea ocroti ființa dragă pe care a apucat să o ia în brațe în timpul cutremurului”, a completat Narcisa Cristina Mihai, soția actorului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.