Home » Horoscop » Cunoscutul astrolog Barbara Băcăuanu dezvăluie ce rezervă noul an fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul anului 2018

Cunoscutul astrolog Barbara Băcăuanu dezvăluie ce rezervă noul an fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul anului 2018

De: Cancan 31/12/2017 | 22:00
Cunoscutul astrolog Barbara Băcăuanu dezvăluie ce rezervă noul an fiecărei zodii în parte. Mega-horoscopul anului 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste opt ani de experienţă în consilierea personală, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. Cunoscutul astrolog dezvăluie ce rezervă noul an fiecărei zodii în parte, în mega-horoscopul 2018. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Carieră – Pe tot parcursul anului 2018 cariera şi viaţa ta profesională vor trece printr-o schimbare majoră – noi responsabilităţi pe care va trebui să ţi le asumi, muncă multă, determinare, paşi mici şi siguri către reuşită, strategii bine puse la punct, consolidarea unei temelii pe care să te poţi baza mult timp de aici înainte! Prezenţa lui Saturn în acest domeniu poate face ca lucrurile să pară mai greu de realizat, dar dacă te ţii de treabă şi dai dovadă de profesionalism, vei fi răsplătit pe măsură!

Dragoste – Din punct de vedere sentimental, anul ce vine este o consecinţă a ceea ce s-a întâmplat în 2017. Dacă ai intrat într-o nouă relaţie, aceasta va trece la un nivel superior – planuri de mutare împreună, de căsătorie sau pentru apariţia unui copil. În schimb, dacă eşti singur sau dacă ai trecut printr-o despărţire, foarte posibil să îţi refaci viaţa amoroasă şi să întâlneşti acea persoană care să te împlinească! Între 5 octombrie şi 18 noiembrie te poţi confrunta cu unele alegeri din trecut sau planurile ce le-ai făcut incorect vor fi supuse unor teste şi reevaluări!

Sănătate – Deşi nu sunt aspecte stresante pe parcursul anului acesta, este bine să fii mai atent în perioada 27 iunie – 29 august, când planeta ce te guvernează, Marte, va fi în mers retrograd. Sunt posibile accidentări, loviri sau reevaluarea unor simptome cu care te-ai mai confruntat în trecut! Deoarece şi energia ta va fi în scădere în acea perioadă, se recomandă să nu te stresezi foarte tare, să nu reacţionezi impulsiv şi să nu demarezi proiecte foarte solicitante!

 

Taur

Carieră – Anul 2018 aduce în prim plan nevoia de a cunoaşte mai mult, de a învăţa, de a obţine unele acreditări, diplome sau certificate oficiale ce te vor ajuta în domeniul muncii şi al statutului profesional! Totodată, dacă serviciul tău se pretează la asta, legătura cu străinătatea poate deveni mai palpabilă – deplasări, comunicare, alianţe sau chiar muncă peste hotare! Începând cu 16 mai, îţi vei dori să ieşi din tipare, să te reinventezi, să scapi de orice te încorsetează şi să faci schimbările necesare pentru a-ţi făuri un viitor mai promiţător.

Dragoste – Prezenţa planetei Jupiter, marele benefic al astrologiei, în casa căsătoriei creează oportunităţile unor mari schimbări. Dacă te regăseşti într-o relaţie care nu mai are sens pentru tine, vei reuşi să te rupi şi să mergi înainte. Dacă există unele probleme între voi, dar iubirea încă vă leagă, anul 2018 va scoate la suprafaţă soluţiile salvatoare pentru a le rezolva. În acelaşi timp, dacă eşti singur ai toate şansele de a găsi persoana potrivită cu care să întemeiezi o familie!

Sănătate – Este indicat ca pe parcursul acestui an să nu faci excese de niciun fel, să te organizezi la nivel interior şi să îţi menţii o conduită a stilului de viaţă. Fii mai atent la sănătate în perioada 10 septembrie – 3 decembrie, când sistemul imunitar poate fi uşor slăbit şi când poţi fi predispus mai uşor la unele afecţiuni!

 

Gemeni

Carieră – Aspectele financiare sunt cele care primează în următoarele 12 luni, aşa că organizează-te mai bine şi ia decizii înţelepte în ceea ce priveşte creditele, împrumuturile de orice fel, finanţările, vânzările sau moştenirile. Este un an în care ai putea să începi ceva pe cont propriu, dar pentru asta este nevoie de răbdare, de muncă susţinută, de atenţie la detalii şi de o strategie bine pusă la punct! Totodată, ai putea avea parte de o schimbare a locului de muncă (în caz că nu eşti mulţumit cu ceea ce ai în prezent) sau de o avansare dacă anul 2017 a fost unul în care ai lucrat susţinut şi ai dovedit care sunt calităţile şi talentele tale!

Dragoste – Dacă în ultimii doi ani, prin prezenţa planetei Saturn în casa relaţiilor tale, ai avut parte de greutăţi, de schimbări, de decizii importante şi de finaluri sau noi începuturi, acum viaţa sentimentală se relaxează şi intră pe un făgaş mult mai normal. Este important să tragi linie la tot ceea ce a fost, să extragi concluziile lecţiilor prin care ai trecut şi să mergi înainte plin de încredere, convins că aceste experienţe te-au maturizat!  

Sănătate – Prezenţa planetei Jupiter în casa afecţiunilor fizice poate să accentueze unele probleme netratate, scoţându-le în evidenţă, dar te poate ajuta şi să rezolvi cu succes ceea ce te supără prin găsirea celui mai bun tratament sau remediu, a persoanei oportune care să te îndrume şi să te trateze. Indicaţia este aceea de a nu amâna şi de a nu ignora semnalele pe care ţi le dă corpul, ci de a interveni cât mai curând! O atenţie deosebită este bine să o ai şi în perioada 27 iunie – 29 august, când Marte, planeta ce îţi guvernează acest sector va fi în perioada de retrogradare!

 

Rac

Carieră – Odată cu sfârşitul anului 2017, Saturn, planeta responsabilităţilor, a efortului şi a muncii susţinute, părăseşte sectorul serviciului, detensionând atmosfera cu care te-ai confruntat în ultimii ani! Ca atare, în funcţie de cum ai acţionat în această perioadă, în 2018 poţi culege roadele muncii tale şi poţi face un mare pas înainte! Linia destinului pozitiv se menţine în sectorul financiar, dându-ţi posibilitatea de a câştiga mai bine, de a face unele economii sau de a profita de unele oportunităţi de avans şi reuşită!

Dragoste – Domeniul iubirii va juca un rol foarte important pe parcursul acestui nou an, în sensul în care vei avea parte de multe schimbări pozitive! Toate acele relaţii din care faci parte, dar care nu sunt funcţionale sau nu te împlinesc, vor tinde să se finalizeze, vei înţelege care este realitatea şi te vei debarasa de falsele speranţe sau iluzii, fiind mult mai bine ancorat cu picioarele în pământ. Totodată, vei avea şansa de a cunoaşte noi oameni, de a experimenta dragostea şi de a-ţi reface planul sentimental. Dacă eşti deja într-o relaţie stabilă, 2018 poate veni cu decizia unei căsătorii sau cu dorinţa de a avea copii!

Sănătate – Pentru nativii din primul decan ai acestei zodii, următoarele luni se pot arăta dificile, mai ales că se pot simţi extenuaţi, obosiţi, devitalizaţi sau pot întâmpina probleme ce ţin de starea generală de bine, coloană vertebrală, plex solar, imunitate sau inimă. Ca atare, le este recomandat să nu se suprasolicite, să se detaşeze de stres şi probleme cotidiene, să îşi aloce timp pentru ei şi să găsească motive de bucurie în tot ceea ce întreprind!

 

Leu

Carieră – Atât 2018 cât şi 2019 vin cu provocări noi în ceea ce priveşte domeniul muncii şi al carierei, în sensul în care va trebui să te apuci serios de treabă. Prezenţa planetei Saturn în acest sector te îndeamnă să fii mult mai responsabil, mai determinat, mai atent cu deciziile pe care le iei, mai focusat pe clădirea unui viitor. Totodată, odată cu luna mai, atunci când planeta Uranus îşi va face simţită prezenţa, este posibil să fii cuprins de dorinţa unui nou început, de revoluţionarea felului în care munceşti şi de adoptarea unor noi principii, mult mai actuale, liberale şi futuriste!

Dragoste – Următoarele luni vin cu aceeaşi indicaţie ca şi în anul 2017, aceea de a te focusa în primul rând pe tine, pe nevoile, dorinţele şi interesele planului personal, ceea ce exclude compromisurile şi sacrificiile pe care ar trebui să le faci de dragul altora sau a unor relaţii perimate şi nefuncţionale! Este o perioadă bună în care să întemeiezi o familie dacă ai alături de tine persoana potrivită, în care să construieşti o casă sau în care să modifici, să înfrumuseţezi sau să reinventezi spaţiul în care locuieşti!

Sănătate – Este indicat ca la acest capitol să fii foarte atent, iar dacă te supără ceva să tratezi minuţios şi atent orice problemă sau semnal pe care ţi-l dă corpul! Pot apărea unele afecţiuni ale coloanei vertebrale, ale articulaţiilor, genunchilor sau oaselor, ale dinţilor sau ale pielii, dar dacă reacţionezi foarte repede le şi poţi contracara! Seriozitatea cu care ai grijă de corpul tău, atât fizic, cât şi mental sau emoţional îşi va spune cuvântul!

 

Fecioară

Carieră – Poate cea mai bună indicaţie a anului 2018 este aceea în care lumea materială, responsabilităţile zilnice, rutina cu care te-ai obişnuit şi sarcinile pe care le ai în atribuţie nu ar trebui să primeze. În schimb, este o perioadă bună în care să te axezi pe creşterea la nivel interior, pe dezvoltarea personală, pe lumea sprituală şi pe conexiunea ta cu latura divină. Perioadele cu cea mai mare însemnătate în acest sens sunt acelea când planeta ce te guvernează, Mercur, se va afla în ciclul de retrogradare: 24 martie – 17 aprilie, 27 iulie – 20 august şi 18 noiembrie – 8 decembrie!  

Dragoste – Domeniul iubirii şi al relaţiilor se conturează şi se concretizează mai mult de-a lungul acestui an, în care trebuie să fii mai hotărât în privinţa lucrurilor pe care ţi le doreşti, să îţi asumi responsabilitatea legăturilor pe care le ai şi în care să fii mult mai tare ancorat în realitate! Se cere de la tine maturitate, determinare, realism şi dorinţă de a crea ceva durabil alături de persoana pe care o iubeşti! Apariţia unei relaţii noi, a unui copil sau rezolvarea situaţiei actuale sunt indicii în acest sens!

Sănătate – Anul 2018 vine ca o continuitate sau ca o consecinţă a felului în care ai avut grijă de tine în anul anterior. Raportându-te corect la lumea ta interioară, tratând cauzele subtile sau corectând problemele sufletului şi ale tiparelor de gândire, poţi aduce îmbunătăţiri majore şi stării de sănătate. Ca atare, meditează mai mult la ceea ce te supără sau la blocajele de care ai parte şi înlătură-le de la rădăcină!

 

Balanţă

Carieră – Sectorul financiar este foarte bine aspectat prin prezenţa aici a planetei expansiunii, Jupiter. Ca atare, pot apărea oportunităţi de a câştiga mai bine, de a-ţi pune talentele în valoare şi de a fi apreciat de către cei cu care lucrezi. În acest context, poate fi vorba de o avansare pe o poziţie mai bună, de o schimbare de loc de muncă sau şi de alte oportunităţi prin care să îţi sporeşti veniturile. Ai de partea ta şi sprijinul unor persoane binevoitoare, cu putere, experienţă sau influenţă, care să te îndrume, să te protejeze, să îţi faciliteze un parcurs sau să îţi deschidă unele uşi.

Dragoste – Familia din care te-ai născut sau cea pe care ţi-ai întemeiat-o devin scena principală a evenimentelor din acest an. Este posibil să fie nevoie de o mai mare implicare din partea ta în ceea ce îi priveşte pe cei dragi, de asumarea unor responsabilităţi ce vin din partea lor sau de rezolvarea unor probleme de familie. Este anul în care tot ceea ce ţine de casă şi de cămin trebuie bine făcut, construit, organizat, reparat şi refăcut. Totodată, relaţia cu partenerul de viaţă poate întâmpina unele greutăţi şi necesitatea unor reevaluări în ceea ce vă priveşte între 27 iunie şi 29 august, dar şi între 5 octombrie şi 18 noiembrie.

Sănătate – Deşi anul în curs nu ridică probleme majore în ceea ce priveşte sănătatea, este indicat să ai o atenţie mai mare în perioadele în care Venus, planeta ce îţi guvernează corpul fizic va fi în mers retrograd – 5 octombrie – 18 noiembrie. Punctele sensibile pot fi cele legate de zona gâtului – laringe, faringe, corzi vocale, glanda tiroidă, precum şi de rinichi.

 

Scorpion

Carieră – Jupiter, planeta expansiunii, a avansului, a şanselor pozitive şi a oportunităţilor, îţi tranzitează semnul zodiacal în cea mai mare parte a anului 2018, ceea ce te favorizează, te scoate în evidenţă şi te pune în situaţiile ideale pentru a îţi schimba viaţa în bine! Profită de acest aspect pentru a face un salt înainte, dar fii cu băgare de seamă şi la riscuri sau la excese. Este bine să evaluezi corect orice situaţie, să ţii la imaginea proprie şi să ştii cum să te promovezi! Totodată, fii atent la felul în care comunici cu cei din jur, poţi fi taxat pentru denaturarea adevărului, pentru neasumarea unor lucruri spuse sau pentru corectitudinea cu care ai judecat unele situaţii!

Dragoste – Începând cu luna mai, Uranus, planeta schimbării, a libertăţii şi a neprevăzutului, începe să tranziteze casa relaţiilor personale, ceea ce va aduce mari schimbări în acest domeniu! Dacă nu eşti pe calea cea bună, dacă parteneriatul din care faci parte este unul care te încorsetează, te limitează sau te constrânge, acest lucru se va schimba surprinzător! Vei simţi că ai nevoie de ceva nou, de revoluţionare, de avans şi schimbare radicală! Dacă eşti singur, vei putea întâlni pe cineva care să aducă un suflu nou, netradiţionalist sau scos din tipare vieţii tale sentimentale!

Sănătate – În perioada 24 martie – 17 aprilie, Mercur va retrograda în casa sănătăţii tale, timp oportun în care să faci unele investigaţii, în care să iei aminte la semnalele pe care ţi le transmite corpul şi în care să îţi revizuieşti starea de bine sau de dezechilibru. Din 27 iunie şi până 29 august este bine să nu iei parte la activităţi care ar presupune riscuri de vătămare, să nu te suprasoliciţi şi să fii atent la felul în care îţi dozezi energia!

 

Săgetător

Carieră – Planeta Saturn a tranzitat de-a lungul ultimilor doi ani semnul tău zodiacal, ceea ce a presupus multe schimbări în planul personal, maturizare, lecţii de depăşit şi o mai mare atenţie la toate deciziile pe care a trebui să le iei! În următorii trei ani, ea va tranzita sectorul financiar, semn că urmează o perioada în care trebuie să te preocupi mult mai serios de felul în care câştigi şi cheltui, în care trebuie să te preocupi de carieră cu mai multă determinare, responsabilizare şi implicare! Lecţiile acestei planete pot fi greu de depăşit, dar fiind bine ancorat în realitate şi făcând totul pas cu pas, rezultatele şi recompensele vor fi şi ele pe măsură!

Dragoste – Perioada dintre 17 mai şi 12 septembrie poate veni cu schimbări de situaţie în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Dacă unele aspecte ale trecutului nu au fost rezolvate, învăţate sau încheiate aşa cum trebuie, ele vor fi aduse din nou în centrul preocupărilor tale, ori prin unele dificutăţi ale relaţiei prezente, ori prin întâlnirea cu o persoană de care te-ai despărţit în trecut! Este important să faci o reevaluare a tot ceea ce s-a întâmplat, să meditezi la ceea ce a fost pozitiv, dar şi negativ, să cureţi şi să eliberezi ceea ce te blochează şi să mergi înainte către ceea ce te motivează şi te face fericit acum! 

Sănătate – Universul interior va fi plin de semnificaţii, de revelaţii şi de semne ce îţi vor arăta care este cauza subtilă a unor afecţiuni cu care te confrunţi. Fiind mai atent la aceste aspecte şi corectând dezechilibrele energetice, emoţionale şi mentale ce se află în spatele simptomelor fizice, te vei putea elibera de orice blocaj! Fii cu mai mare băgare de seamă la perioada septembrie – decembrie, când afecţiunile netratate sau neluate în seamă se pot accentua!

 

Capricorn

Carieră – Saturn, planeta ce îţi guvernează semnul astral, îţi va tranzita zodia de-a lungul anilor 2018-2019-2020, aspect care îţi indică schimbări în planul personal. Poate fi vorba de schimbări în felul în care acţionezi, în principiile de viaţă pe care le ai, în filosofia după care te ghidezi, în dorinţe, în felul în care te exteriorizezi şi în planurile de viaţă pe care le ai! Odată cu toate acestea, îţi poţi dori altceva şi de la planul profesional, de la prezent sau de la viitor, mai ales că vei fi impulsionat să priveşti totul cu mai multă maturitate, realism şi dorinţă de stabilitate!

Dragoste – Schimbările menţionate mai sus nu vor ocoli nici sectorul iubirii, fiind dublate şi de către planeta Uranus, care în următorii şapte ani îşi va face simţită prezenţa în viaţa ta sentimentală. Astfel, este un moment bun în care să îţi revoluţionezi viaţa, în care să te debarasezi de vechile tipare de gândire, de tot ceea ce te limitează şi nu mai este conform cu noul tu! Perioada în care Venus, planeta iubirii, va fi în mers rerograd, 5 octombrie – 18 noiembrie, va avea şi ea o însemnătate aparte, în sensul în care ţi se va arăta ceea ce trebuie schimbat, înlocuit sau lăsat în urmă!

Sănătate – Pe parcursul acestui an, interesul tău pentru o viaţă sănătoasă, pentru rezolvarea problemelor de sănătate sau pentru felul în care arată corpul tău va fi în creştere! Ca atare, este indicat să faci toate acele demersuri care să te ajute să te simţi mai bine, în care să fii mulţumit cu tine însuţi şi în care să te priveşti cu mai multă iubire, respect şi admiraţie!

 

Vărsător

Carieră – Planul carierei, al statutului social şi al serviciului este foarte bine aspectat în anul 2018, semn că poţi avea parte de o schimbare importantă. Poate vei dori să începi ceva nou, poate se vor ivi şanse de avansare sau oportunităţi de a o lua pe cont propriu, important este să îţi setezi încă de la început ceea ce îţi doreşti de la viitorul tău! Parteneriatele, colaborările sau asocierile pot fi benefice, aşa că alege alături de tine oameni experimentaţi, de valoare şi potenţi, alături de care poţi clădi ceva cu durabilitate în timp!

Dragoste – Linia destinului pozitiv, Nodul Nord, continuă la fel ca şi în anul 2017 să îţi influenţeze zona relaţiilor importante! Dacă nu s-a întâmplat până acum ceea ce ţi-ai dorit, anul acesta poate fi acela în care viaţa ta de cuplu se aşează, în care întâlneşti persoana potrivită, în care îţi uneşti viaţa cu cineva special! Perioadele în care nu trebuie să iei decizii importante, dar în care va fi indicat să regândeşti, să analizezi şi să meditezi mai mult la relaţia ta sunt cele cuprinse între 24 martie şi 17 aprilie, 27 iulie şi 20 august, precum şi între 18 noiembrie şi 8 decembrie. 

Sănătate – Deoarece axa Nodul Nord – Nodul Sud, cea pe care se formează eclipsele, este îndreptată către semnul tău zodiacal, este indicat ca în preajma lor să fii mai atent la starea ta de sănătate şi la felul în care îţi dozezi energia. Ca atare, datele de 31 ianuarie, 15 februarie, 13 şi 27 iulie, precum şi 18 august trebuie tratate cu o mai mare băgare de seamă şi precauţie! (VEZI ŞI: Mesaje, urări şi felicitări pentru ANUL NOU 2018. Top SMS, Facebook şi Whatsapp pentru Revelion)

 

Peşti

Carieră – Cunoaşterea, instruirea, studiile înalte sau de lungă durată, diplomele şi examenele importante pot intra în atenţia ta pe parcursul anului 2018. Ceea ce faci acum în acest sens îţi poate asigura în viitor o creştere la nivel profesional şi o schimbare majoră în filosofia de viaţă după care te ghidezi! Totodată, este un an benefic în care să aderi într-un fel sau altul la o mare asociaţie, instituţie sau organizaţie ce te reprezintă sau care se guvernează după dorinţele şi ideologia ta! Viaţa socială şi anturajul pot trece printr-o perioadă de cernere, în sensul că vei vedea cine îţi este sau nu prieten cu adevărat. Astfel, poţi renunţa la unii oameni din viaţa ta, dar poţi şi cunoaşte alţii, cu care să fii pe aceeaşi lungime de undă şi cu care să relaţionezi mult mai bine!

Dragoste – În ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi relaţiile, anul 2018 nu este unul care să aducă schimbări majore, ci doar perioade în care va trebui să reevaluezi, să te repoziţionezi, să regândeşti şi să rezolvi probleme cu care te confrunţi. Ca atare, fii mai atent în perioadele – 24 martie – 17 aprilie, 27 iulie – 20 august, 18 noiembrie – 8 decembrie.

Sănătate – Eclipsele anului 2018 se formează pe axa sănătăţii şi a bolii, ca atare este bine să fii mai atent în perioadele în care ele apar – 31 ianuarie, 15 februarie, 13 şi 27 iulie, precum şi 18 august. Pe de altă parte, anul acesta, prin influenţa liniei destinului pozitiv, poţi avea parte de unele tratamente care să soluţioneze vechi afecţiuni, de persoane competente care să te îndrume şi de remedii salvatoare, pe care nu le-ai luat în calcul până acum! (NU RATA, AICI: Programul RATB de Revelion. Cum vor circula mijloacele de transport în comun în următoarele zile)

Parteneri
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu
Bombă! Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o partidă de amor...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Clipe de panică la Survivor România. A început să sângereze la Consiliul de eliminare
Clipe de panică la Survivor România. A început să sângereze la Consiliul de eliminare
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei lui Ion Țiriac jr.
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
ATENȚIE la brânza falsă din piață!  Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce o pui în apă
ATENȚIE la brânza falsă din piață! Ce trebuie să se întâmple cu telemeaua după ce...
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului
Elementul-cheie din dosarul execuției de la Arad. Descoperirea șocantă făcută de anchetatori la mașina milionarului
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i s-a întâmplat în timp ce întreținea relații intime pe platoul de filmare:
SCANDALOS! Actrița de filme pentru adulți cere despăgubiri de 5 milioane de dolari. Ce i...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
A dat radarul „peste cap” în localitate! Polițiștii au rămas perplecși când au văzut cine era la volan
A dat radarul „peste cap” în localitate! Polițiștii au rămas perplecși când au văzut cine...
"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de...
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Pepe aruncă bomba după divorţul de Raluca Pastramă: ”Mă însor din nou”
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost...
Cine este Christian Eriksen, jucătorul căzut secerat la EURO 2020
Cine este Christian Eriksen, jucătorul căzut secerat la EURO 2020
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
Cu ce se ocupă Marguerita în timp ce fratele său are mari probleme cu drogurile
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui Harry. Răspunsul mătușii e de milioane
Cum a reacționat Kate când a fost întrebată de fiica lui Meghan și a lui...
Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români
Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români
UPDATE. Ultimele informații despre Christian Eriksen. Momente dramatice la EURO 2020
UPDATE. Ultimele informații despre Christian Eriksen. Momente dramatice la EURO 2020
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Horoscop 13 iunie 2021. Zodia care are probleme în familie, cineva va suferi
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port chinez. Familia nu-i poate repatria trupul neînsufleţit. Autorităţile chineze vor să-i facă înmormântarea pe mare
Un comandat român decedat de două luni este blocat la bordul propriei nave într-un port...
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
EURO 2020 Turcia – Italia – LIVE
Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu noua cucerire
Pepe a trecut peste divorțul cu Raluca Pastramă. Artistul s-a sărutat în văzul tuturor cu...
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet corpul în costum de baie
FOTO. Otniela, fosta vedetă de la PRO TV, apariție incendiară pe plajă! Și-a arătat complet...
Ne facem de râs în toată Europa! Imaginile de la București fac încojurul lumii. Național Arena, inundată înaintea meciului
Ne facem de râs în toată Europa! Imaginile de la București fac încojurul lumii. Național...
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot! Reacția fanilor: „Îți place dezbrăcată
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot!...
SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul de partea ei: "M-am uitat la ea si nu ii curgea sange din nas, s-a zgarmanit!" REACTIA NEASTEPTATA a  lui Stefan Ciuculescu la toata faza
SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni o acuza pe Elena Marin de prefacatorie pentru a castiga publicul...
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi constructorii de maşini electrice - GALERIE FOTO
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...
Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România:
Ana Porgras, mesaj neașteptat pentru Zanni. Ce i-a transmis fosta concurentă de la Survivor România:...
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit
Și-a comandat o mașină pe un site chinezesc și iată ce a primit