Curs valutar BNR 4 februarie 2020. Da, este adevărat! Cât costă astăzi 1 euro

Publicat: 04/02/2020 | 08:29
Curs valutar BNR 4 februarie 2020. Da, este adevărat! Cât costă astăzi 1 euro

Banca Națională a României a oferit primele informații de astăzi cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele. Potrivit cursului interbancar afișat în această dimineață, atât euro și dolarul american, cât și lira sterlină sunt în creștere!

UPDATE 13:45 – În urma actualizării cursului valutar, monedele înregistrează următoarele valori:

1 euro =4.7779 lei

1 dolar american = 4.3227 lei

1 liră sterlină = 5.6221 lei

Euro se menține pe poziția de creștere! Specialiștii susțin că moneda va atinge, în curând, un prag istoric și este posibil ca până la finalul acestui an să valoreze nu mai puțin de 4,8 lei. Astăzi, și dolarul american, dar și lira sterlină, sunt în creștere, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar, afișat în această dimineață.

Curs BNR Euro

Euro este din nou în creștere! Specialiștii anunță că azi, moneda înregistrează, potrivit cursului interbancar afișat în urmă cu doar câteva minute, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 euro = 4.7763 lei

Curs BNR dolar

Și dolarul este tot pe pantă ascendentă! Moneda americană înregistrează și ea astăzi o valoare mai mare decât cea de ieri. Cu toate acestea, cursul interbancar afișat în această dimineață informează că un dolar nu a crescut cu mult față de ziua precedentă.

1 dolar = 4.3182 lei

Curs BNR Liră sterlină

În aceeași situație se află și lira sterlină. Potrivit cursului interbancar, moneda crește și ea astăzi și înregistrează, deci, o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 liră sterlină = 5.6216

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...