CUTREMURATOR! De ce MURIT de fapt actrita Oana Ioachim! Totul a iesit la iveala abia acum!

Publicat: 12/09/2015 | 10:24
CUTREMURATOR! De ce MURIT de fapt actrita Oana Ioachim! Totul a iesit la iveala abia acum!

Actrita Oana Ioachim s-a stins din viata in urma cu doar cateva ore. Avea 48 de ani si era fiica dramaturgului Paul Ioachim. Se pare ca partenera de viata a lui Stefan Banica suferea de cancer.

Stefan Banica a fost distrus la aflarea vestii . Cei doi au fost mult timp parteneri de scena. „Cu regret vă aducem la cunoştinţă plecarea dintre noi a actriţei Oana Ioachim, care s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 11 septembrie, la vârsta de 48 de ani”, au fost cuvintele transmise de reprezentantii Teatrului Mic.

Oana Ioachim

Oana Ioachim a fost a anagajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani şi a lucrat cu regizori cunoscuţi de la noi, precum Dan Micu, Dinu Manolache sau Dragoş Galgoţiu. Se pare ca actrita suferea de cancer la san si chiar daca in urma cu un an se simtea mai bine, viata agitata si dezordonata pe care o ducea a facut ca boala sa recidiveze.

Alaturi de Stefan Banica in „Descult in parc”

Pe actrita Oana Ioachim ati putut-o vedea in “Cum iubeşte cealaltă jumătate”, “Desculţ în parc”, în regia lui Ştefan Bănică Jr alături de care a jucat şi pe scenă, “Trei Jobene” sau “Popcorn”. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt aşteptaţi duminică, la ora 12,30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Griviţei.

L.L

Citește și...