Denisa Manelista se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar medicii îi dau şanse mici de supravieţuire. Cancerul hepatic avansează infiorător, iar doctorii au ajuns la concluzia că doar o minune o mai poate salva pe artistă.

De altfel, familia a fost informată de situaţie şi trebuie să se aştepte la ce e mai rău în perioada următoare. Rudele Denisei sunt devastate de ultimele veşti şi au început, deja, să se pregătească de înmormântare.

Denisa Manelista se hrăneşte doar cu ajutorul perfuziilor, a slăbit îngrozitor şi nu se mai poate deplasa pe propriile picioare, ci dusă pe braţe. Apropiaţii susţin că practic nu mai sunt multe lucruri de făcut din punct de vedere medical! Se pare că ultima dorinţă a artistei este să meargă la tatăl ei, la ţară, pentru a fi mai liniştită.

“Fata este foarte bolnava si nu vrea decat sa stea linistita, departe de tot! Simte ca nu mai poate sa lupte. De aceea, a avut o discutie cu familia si i-a rugat pe toti sa o duca la tatal ei, la tara. A fost ca o rugaminte, sa se intoarca in locul in care ani de zile a fost fericita. Este ultima ei dorinta”, au dezvăluit persoane din preajma cântăreţei.

Citeste despre:denisa manelista, denisa manelista bolnava, denisa manelista cancer, denisa manelista inmormantare


Share On Facebook