CUTREMURATOR! O vedeta implicata in dosarul de proxenetism, GASITA MOARTA in apartamentul ei!

Publicat: 06/02/2015 | 11:19
CUTREMURATOR! O vedeta implicata in dosarul de proxenetism, GASITA MOARTA in apartamentul ei!

O prostituata de lux care cocheta cu modelingul a fost gasita moarta in apartamentul ei.

Trudy Webb a fost gasita fara suflare de catre politisti, in locuinta ei din Wandsworth, Londra. Femeia in varsta de 30 de ani era platita cu sume intre 2500 de euro pentru o noapte de sex, iar clientii ei erau cantareti celebri, fotbalisti sau chiar oameni de afaceri.

trudy

Politistii au fost anuntati de disparitia ei, iar primul loc in care au mers sa o caute a fost chiar la casa ei. Prietenele au fost socate in momentul in care au aflat de moartea ei. “Trudy mi-a povestit ca prin patul ei au trecut barbati celebri. Un cantaret foarte cunoscut, un fotbalist din Premiership, mai multi oameni bogati din Londra si bancheri de top erau cativa dintre clientii ei. Ar fi venit cu avionul de oriunde din lume pentru ea”, a povestit una dintre confidentele ei.

trudy

In paralele, Trudy accepta si joburi de model, sub numele de Caprice. Prostitutia o incepuse de 8 ani, iar mai apoi a ajuns sa aiba propria agentie de escorte care era in vizorul politiei.

Trudy avea o fetita de 10 ani, pe nume Sinead, pe care o inscrisese la o scoala foarte apreciata.

CITESTE SI

Una din fetele audiate in dosarul prostituatelor de lux rupe tacerea. Afla ce se intampla la petrecerile private

Politistii au luat-o din pat pe Daniela Crudu! Afla ce i-a pus asistenta tv sa faca pe oamenii legii
 

Dosarul prostituate de lux

Romania a fost zguduita joi de un scandal urias de proxenetism. Au fost chemate la audieri 65 de vedete din showbiz. Diana Guresoaie, Georgiana Constantin, Mirela Dumitru, Ramona Popescu, Diana Nicoras si Lavinia Despina au fost deja retinute, iar Parchetul va decide in urmatoarele zile daca este necesara arestarea preventiva. Multe dintre fetele chemate la audieri au legaturi stranse cu Catalin Botezatu.

Citește și...