CUTREMURATOR! Primele declaratii ale Oanei Zavoranu, dupa ce Marioara s-a stins din viata: „Mama nu a murit!”

Publicat: 17/04/2015 | 12:15

Vestea ca Marioara, mama ei, a murit, o lasa rece pe Oana Zavoranu. Vedeta se va ocupa de toate formalitatile, ca s-o scoata din spital, dar isi tine promisiunea ca femeia nu va fi inmormantata in cimitirul familiei, sunt se afla si cei doi tati ai sai.

Azi-noapte, la ora 03.00, Oana statea linistita, declarand ca mama ei nu are “nici pe dracu”, dupa cum ea insasi s-a exprimat, semn ca nu se astepta ca Marioara sa treaca in nefiinta atat de repede. Vedeta a aflat vestea astazi de dimineata, de la propria menajera, insa pare ca gestioneaza foarte bine situatia. Oana a oferit prima declaratie, despre acest eveniment, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, iar vorbele ei sutn cutremuratoare:

oana zavoranu

“Pana nu ma duc la spital si o vad moarta, nu cred ca a murit. Cea care a murit astazi nu e mama mea, e o straina. Mama mea a murit la nastere, cand m-a nascut pe mine, pentru ca nu m-a vrut”.

 

„E o justitie divina!”

 

Cum se considera orfana de ani buni, Zavo e impacata cu aceasta situatie si, mai mult, considera ca s-a facut dreptate:

oana zavoranu

„Faptul ca ea a murit e o justitia divina, asta pot spune ca s-a intamplat. Tatal meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfana de mult timp, am mai spus-o si o mai spun, asa ca nu pot fi trista si suparata. S-a dus in lumea celor drepti. Este dorinta tatalui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital ca sa smulga o lacrima, a intrebat-o moderatorul emisiunii daca vrea sa o iau in brate si nu a vrut. Daca vrea sa o pup si nu a vrut. Eu am demonstrat ca nu sunt stana de piatra si ca m-am dus la spital”, ne-a mai spus Oana, in exclusivitate.

 

 

Dana Enache
 

Citește și...