Da, e adevărat! Ştirea momentului în România e despre Florin Busuioc

Publicat: 02/12/2018 | 08:38

Florin Busuioc a primit o veste deloc plăcută din partea medicilor. Actorul care se reface după infarctul suferit în urmă cu o lună va trebui să renunțe definitiv la două dintre cele mai mari plăceri ale sale: cafeaua și la țigările.

UPDATE Florin Busuioc a fost externat în urmă cu trei zile de către medicii de la Institutul “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, după câteva săptămâni de spitalizare, au precizat, pentru Mediafax, surse medicale.

Aceleași surse arată că actorul trebuie să urmeze un tratament antiagregant, pentru prevenirea accidentelor vasculare.

Nu îi va fi ușor. Pentru că, așa cum ne-a povestit pe 18 octombrie, în ultimul interviu acordat înainte a suferi infarctul, cafeaua și țigările fac parte din stilul lui de viață, potrivit viva.ro.

Starea de sănătate a lui Busu s-ar fi îmbunătățit

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre starea celebrului prezentator. Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, starea de sănătate a lui Florin Busuioc pare că s-a îmbunătățit în ultimele zile.

Conform surselor citate, actorul se simte din ce în ce mai bine. Busu s-ar fi dat jos din pat și ar fi făcut deja primii pași prin salonul unde este internat. (NU RATA, AICI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI!)

Citește și...