Dan Alexa a rupt tacerea. Adevarul despre relatia cu Anamaria Prodan

Publicat: 20/04/2019 | 09:24

Dan Alexa a rupt tăcerea! După scandalul în care a fost implicat, antrenorul a spus adevărul gol-goluț despe relația pe care o are cu Anamaria Prodan. 

În urmă cu câțiva ani, lumea fotbalului s-a zguduit atunci când a auzit declarațiile făcute de Ionel Ganea. Fostul fotbalist o acuza pe Anamaria Prodan că ar fi implicată într-un amantlâc cu Dan Alexa. „Are o relație mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte și primește și el câte ceva. Așa se se întâmplă și la Steaua, cu oierul, ciobănașul”, spunea Ionel Ganea la vremea respectivă. Ei bine, deși toată lumea se aștepta ca sexy-impresara să-l dea în judecată pe Ionel Ganea, ea a preferat să lase timpul să-și spună cuvântul.

Atât Anamaria Prodan cât și Dan Alexa, ambii căsătoriți la acea vreme, au fost deranjați de acuzațiile aduse. (CITEȘTE ȘI: DIALOGUL EXACT DE LA NEGOCIERILE DINTRE BECALI ȘI DAN ALEXA: ”GIGI, EU AM IUBIT DINAMO ȘI ACUM…”)

„Am fost deranjat când a zis Ionel Ganea ceea ce a zis. Cu Ana am o relaţie excepţională. Este un manager foarte bun, care se implică total. Marea ei calitate este că vorbeşte de Nicuşor Stanciu, care este produsul ei cel mai bun. Pentru ea, meseria asta este viaţă şi moarte. Ana m-a ajutat şi mă ajută foarte mult, eu mă consult foarte mult cu ea, m-am consultat în momentele grele. Când am cunoscut-o eu, ea era foarte puternică. Ana este omul care nu pierde, face orice să fie foarte bună”, a declarat antrenorul la Antena Stars.

ANAMARIA PRODAN A VORBIT DESPRE DIVORȚ

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf, după ce în ultima vreme s-a tot scris că relația lor nu mai funcționează și sunt pe cale să divorțeze. Ei bine, impresara a mărturisit că este mai fericită ca niciodată alături de soțul și familia ei, iar dacă ar apărea probleme în căsnicia lor, nu s-ar ascunde niciun moment. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ! CUM ARATĂ CASA ÎN CARE LOCUIEȘTE ANAMARIA PRODAN)

Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!„”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Gsp.

Citește și...