Dan Bordeianu, prima declaraţie după ce s-a spus că va deveni coleg cu Adela Popescu! Ce a spus despre emisiunea “Visuri la cheie”

Publicat: 23/01/2018 | 12:20

După ce săptămâna trecută, Dan Bordeianu şi Adela Popescu au avut o întâlnire de gradul zero în platoul de la "Vorbeşte Lumea", despre actor s-a zvonit că va deveni coleg cu fosta iubită la PRO TV. Toate astea, după ce Dragoş Bucur a renunţat să mai prezinte emisiunea "Visuri la cheie". Şi, după câteva ore bune de tăcere, Dan Bordeianu a acceptat să vorbească despre acest subiect fierbinte.

Citeşte şi: Gestul făcut de Radu Vâlcan, după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu Dan Bordeianu

În vârstă de 42 de ani, Dan Bordeianu a infirmat zvonul potrivit căruia el va veni la cârma emisiunii „Visuri la cheie”, potrivit unica.ro. Actorul a mărturisit că nu era la curent cu ştirile care au apărut în legătură cu faptul că el îi va lua locul lui Dragoş Bucur. În plus, a mai spus Dan Bordeianu, nu a fost contactat de oficialii de la Pro TV şi că ştia de plecarea lui Dragoş Bucur, pentru că îi leagă o prietenie frumoasă.

În cadrul interviului, starul a recunoscut că i-ar plăcea să prezinte o astfel de emisiune şi a subliniat că nu a fost sunat de producătorii de la „Visuri la cheie”. Potrivit sursei citată mai sus, foşti colegi de-ai lui Dragoş Bucur confirmă spusele lui Dan Bordeianu.

Citeşte şi: Dragoş Bucur, dependent de acest dispozitiv medical! Cum funcţionează aparatul prevăzut cu un ac, pe care actorul îl poartă mereu asupra lui

Citește și...