Dan Bursuc a lansat-o în lumea manelelor pe fiica de preot din Târgovişte, însă bruneta n-a rezistat prea mult. Simona e acum o bombă sexy!

Publicat: 21/04/2017 | 00:00

După ce a renunţat la cariera muzicală, Simona Rădulescu s-a dedicat afacerilor şi a dat lovitura. În prezent, este o femeie de succes şi se bucură de fiecare clipă din viaţă. Mărturie în acest sens stau fotografiile postate pe un site de socializare (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

În urmă cu mai mulţi ani, Simona Rădulescu devenise o vedetă graţie lui Dan Bursuc, care o lansase în muzică. Fiică de preot, tânăra a cântat o perioadă manele, a avut chiar şi un videoclip cu Sorinel Copilul de Aur, însă, deşi era foarte apreciată, a ales să se retragă. Între timp, fata a devenit foarte activă pe Facebook, unde postează fotografii „fără număr”. Are propria afacere şi trăieşte viaţa la maxim, semn că s-a descurcat de minune după ce a abandonat cariera muzicală (Simona Rădulescu, fata popii, s-a îngrăşat 10 kilograme. Vezi detalii). 
 
„E periculos să trăieşti printre manelişti. E periculos în primul rând pentru că foarte multe s-au compromis atunci când au decis să cânte manele. La petreceri de manele sunt tot felul de scandaluri şi de discuţii şi de şmecheri. Eu una nu aş putea niciodată să cânt printre ei. Ţi se pot întâmpla foarte multe acolo. Nici nu mă caracterizează manelele. Consider că sunt făcute pentru un alt tip de oameni. Trebuie să ai un caracter puternic ca să rezişti printre oameni care asculta acest gen de muzică. Textul pe care mi l-a făcut domnul Dan Bursuc se axa pe un stil house cu manele”, spunea fiica preotului din Târgovişte în urmă cu ceva timp.
 
În ultimele luni, Simona a postat pe pagina personală imagini fierbinţi, care au fost foarte apreciate de prietenii virtuali. De asemenea, ţinutele office şi pozele din vacanţe au primit, la rândul lor, numeroase like-uri. Fosta cântăreaţă de manele adoră, însă, să se fotografieze în şi lângă maşinile de lux. 
 
Concluzia este că Simona a luat o decizie bună atunci când a renunţat să cânte muzică de petrecere. S-a descurcat în viaţă şi fără să apară aproape dezbrăcată în jurul maneliştilor. Acum, cu siguranţă, nu regretă pasul pe care l-a făcut, când a ieşit de sub aripa lui Dan Bursuc (Manelista in devenire Simona Radulescu pozeaza topless, cu berea si tigara pe plaja! Fata popii, protejata lui Bursuc, a trecut la „artileria grea”).
Citește și...