DAN CAPATOS, mesaj pentru SIMONA GHERGHE, după ce a aflat că s-a căsătorit:,,Să se pregătească… ‘’

Publicat: 02/05/2017 | 08:50

Simona Gherghe urmează să devină pentru prima oară mămică şi este tare nerăbdătoare să îşi strângă bebeluşul la piept, iar până la acel moment nu mai este foarte mult. Vedeta s-a căsătorit cu iubitul ei, Răzvan Săndulescu, chiar de 1 Mai.

Printre mulţi care i-au făcut urări celor doi se numără şi colegul Simonei, Dan Capatos, ce o avertizează să se pregătească pentru nopţile nedormite. „Casă de piatră! Doamne ajută! Să fie fericţi şi în continuare! Să se pregătească pentru ce va urma. Pentru nopţile de nesomn!”, a spus Dan Capatos. 

Prezentatoarea a avut foarte multe emoţii în ziua în care s-a căsătorit, dar a declarat că este foarte fericită. „Sâmbăta asta, pe 29 aprilie ne-am căsătorit. Da, am trecut pe numele lui, mă numesc Simona Săndulescu. Suntem fericiţi, normal. Acum am trecut deja de 8 luni, va fi mai dificil. De asta ne-am şi căsătorit, pentru că vreau ca fetiţa mea să vină aşa cum trebuie pe lume, să ne numim toţi Săndulescu. Am plâns un pic, am fost foarte emoţionată. Mama era foarte emoţionată, tata la fel, nici nu putea să zâmbească de emoţie“, a declarat Simona Gherghe.

Citește și...