Dan Chisu a fost implicat in doua accidente intr-o singura zi! Totul a fost prezis la horoscop!

Publicat: 21/05/2015 | 14:15
Dan Chisu a fost implicat in doua accidente intr-o singura zi! Totul a fost prezis la horoscop!

Dan Chisu a povestit, pe contul sau de facebook, ce a patit intr-una din zilele trecute. Marti, "trei ceasuri rele", regizorul a fost implicat in doua accidente rutiere, a pierdut un avion si a avut de o aterizare ratata. Si asta nu e tot!

Dan Chisu a postat pe facebook o intamplare recenta, mai bine spus o insiruire de intamplari recente si nefericite.

Astfel, intr-o zi de marti, in care chiar a avut parte de cele trei ceasuri rele, regizorul a plecat la Cannes, insa drumul s-a dovedit un adevarat cosmar. Atentionat de horoscopul care rula mecanic la televizor ca zodia sa trebuie sa aiba mare atentei in acea zi, Chisu nu a luat in seama previziunile astrologice. Si rau a facut!

Mihaela si Dan au fost impreuna, acum aproape 20 de ani
Mihaela si Dan au fost impreuna, acum aproape 20 de ani

 

A pierdut avionul din cauza unui accident pe DN 1

Pentru inceput, in drum spre aeroport, actorul a fost martorul unui accident care a avut loc chiar in fata masinii sale. Din cauza acestui incident, acesta a ramas blocat in trafic si, implicit, a pierdut avionul. Alti bani, alta distractie. A ales o cursa cu escala, insa intre avioane, in timp ce a mers sa manance si sa bea o bere, Chisu a avut parte de un accident de munca in care a fost victima colaterala.

Mihaela si Dan sunt sot si sotie, in filmul
Mihaela si Dan sunt sot si sotie, in filmul „Selfie”

 

A avut nevoie de doua incercari pentru a ateriza

Dintr-o neatentie, vanzatoarea i-a varsat berea si mancarea in poala, astfel ca a avut o noua cheltuiala, mai precis o alta pereche de pantaloni. In timp ce se schimba de hainele patate, actorul si-a rupt ochelarii, iar ziua de cosmar nu se terminase, asta pentru ca aterizarea la Paris nu a fost lipsita de probleme, iar pilotul a avut nevoie de doua incercari pentru a pune avionul pe pista.


Masina in care se afla a fost lovita in spate


 

dan chisu

Intr-un final, ajuns pe pamanat francez, producatorul roman a crezut ca a scapat de blestemul unei zile in care si-ar fi dorit sa nu iasa din casa. Din pacate pentru el, in drumul de la Paris catre Cannes, chiar in moemntul in care mai avea foarte putin pana la destinatie, automobilul in care se afla a fost lovit, din spate, de o alta masina.

 

CITESTE SI: 

Dan Chisu are un fiu de 25 de ani pe care nu l-a vazut decat in poze! Trebuie sa-i plateasca mamei lui o suma colosala!

Manuela Harabor spune adevarul despre relatia ei cu Dan Chisu: ”Am decis sa vorbesc!”

I.M