Dan Ciotoi a descoperit că este suspect de cancer după ce şi-a văzut selfie-urile!

Publicat: 07/12/2017 | 11:06
Dan Ciotoi a dezvăluit de curând că a fost depistat cu o tomoare la glandă parotidă, poziţionată sub lobul urechii, în zona maxilarului inferior. Solistul trupei Generic urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale delicate, în prima decadă a lunii ianuarie 2018, când va afla dacă formaţiunea tumorală este malignăs au benignă. 
 

 

Artistul s-a dus la control după ce a observat în pozele care şi le-a făcut că faţa lui arată diferit. Zona în care are tumora creşte pe zi ce trece.

„Nu sunt aşa speriat, nu-mi fac probleme. Starea mea psihică este foarte bună pentru că am fost înconjurat de medici. Operaţia va avea loc pe 9 ianuarie, la Spitalul Universitar Municipal. Medicii spun că este o formaţiune tumorală, dar nu de natură benignă. E bine conturată şi se mişcă şi asta este un lucru bun, o speranţă. Pe 8 ianuarie merg la RMN şi pe 9 ianuarie e programată operaţia. Doctorii mi-au spus că se face de la fumat, iar eu am fumat mult timp câte două pachete pe zi. Când am descoperit umflătura, în urmă cu an an, aceasta avea 1 cm. Apoi, în timp, ea a crescut până la 3 cm şi m-am speriat. Am descoperit problema de la selfie. Mi-am făcut o poză şi am văzut că este umflat. Am schimbat unghiul şi am văzut că tot aşa arată. Atunci am stat, nu am mers la doctor. Am zis că se desumflă. Un an n-am dat importanţă până când am considerat că trebuie să fac un control, când dimensiunea era mărită. Nu mă deranjează cu nimic, nu doare, dar creşte încet. M-am decis să merg la medic pentru că arătam deformat. Mă dformam”, a declarat Dan Ciotoi, pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...