Dan Negru, dezvăluire șocantă, la 9 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Când m-a întrebat, am tăcut”

Publicat: 15/07/2019 | 17:10

În urmă cu nouă ani, întreaga Românie era șocată de moartea Mădălinei Manole, iar ipotezele despre motivele sinuciderii încă sunt discutate. Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a făcut o dezvăluire șocantă și anume că a fost unul dintre realizatorii de televiziune care au evitat să o invite pe artistă la TV atunci când aceasta suferea că mass-media i-a întors spatele.

Mădălina Manole e din nou la știri. Pe 14 Iulie s-a sinucis. Păi să vă arăt cum era presa atunci și cum am fost noi, ăștia din media, complici la crimă! Când Mădălina avea 35 de ani, adică era mai tânără decat e azi Smiley care are 36, presa o dădea trecută bine de prima tinerețe’ și televiziunile și radiourile o ocoleau pentru că era in vârstă’.

Când m-a întrebat de ce n-o chem mai des în show-urile mele, am tăcut. Într-o ședință de redacție toți am preferat să-i chemăm pe N5 în locul Mădălinei doar pentru că erau mai tineri în buletine. Mădălina n-a rezistat presiunii. Și ăștia de am rămas suntem complici la crimă! La 35 de ani, Mădălina era trecută de prima tinerețe’ pentru presa din România”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, “Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971, la Timișoara, Dan Negru este un prezentator celebru pentru succesul show-urilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 19 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor, încât „Fac revelionul cu Negru”

Citește și...