Dan Negru, sfaturi financiare, în plină criză pandemică. Ce ar face acum cu 100 de euro. “Sunt multe site-uri cool!”

Publicat: 08/05/2020 | 13:34

Cunoscut drept “Regele audiențelor”, Dan Negru a strâns, de-a lungul timpului, o avere frumoasă, care îi asigură un trai liniștit. Statutul pe care îl are i-a pus pe gânduri pe mulți dintre prietenii săi din mediul online, iar unul chiar și-a luat inima în dinți și l-a întrebat ce ar face cu 100 de euro, cum i-ar înmulți. Răspunsul prezentatorului TV a fost unul pe măsură.

VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”

Negrule, te urmăresc de când eram mic și te-am apreciat mereu, dar acum mă plictisești cu poveștile tale. Spune ceva util despre ce faci cu economiile tale. Ziarele scriu că ești zgârcit (…) așa că, zgârcitului, spune și ceva util. Dacă îți dau 100 de euro, cum i-ai investi? Ce ai face cu ei?”, i-a lansat provocarea Marius, un prieten de pe Facebook.

Imediat, Dan Negru a precizat că îi sunt adresate multe întrebări de acest gen, astfel că a încercat să-i răspundă amicului, chiar dacă a precizat din start că nu este un expert financiar.

Dacă mi-ai da suta aia aș păstra-o în euro. Sau în dolari. Poate mai degrabă în dolari pentru că am fost în destule țări de pe planetă unde euro n-avea valoare. Dolarul, da. Cred în dolar pentru că americanii își vor reveni primii. Europenii sunt greviști și leneși. Dolar, euro… Alege tu!”, și-a început Dan Negru răspunsul.

CITEȘTE ȘI: CINE A ”FURAT-O” PE LOREDANA GROZA DE LA PRO TV + CE CONTRACT I-A PROPUS ANTENA 1?!

Din suta ta nu aș pune nimic pe bursă vreun an-doi. Decât să riști acum pe bursă mai bine pune-ți suta la pariuri sportive. Stai departe de ruleta bursei o vreme. Un an, doi…

Ca să-mi păstrez suta, m-aș uita cu mai mare atenție în spatele cortinei ‘Totul va fi bine’. Uite, m-aș uita la Argentina. În câteva ore sau zile de acolo o să vină o veste care-ți va influența și suta ta. Și dacă vestea va fi nasoală o să tragă și suta altora la vale. Adică – încercă să fii informat.

Sunt multe site-uri cool de educație financiară care-ți arată unde se va duce suta ta în lunile următoare. Amintește-ți vorbele biblice: ‘Căci celui ce are i se va da; dar de la cel ce nu are și ce are i se va lua’ (Marcu 4, 25)”, a continuat Dan Negru.

CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA PRO TV, DUPĂ CE I-A „FURAT” EMISIUNEA DE LA ANTENA 1: „CU PENELE ALTUIA TE POȚI…”

“Fă ce vrei cu sfaturile!”

N-aș cumpăra prea multe de suta ta chiar dacă știu că din cauza asta poate să vină tsunamiul. Aș păstra-o și aș fi cumpătat. Sau zgârcit cum îți place să mă faci. Toți apar acum la televizor și-ți spun că ‘totul va fi bine’, încercând să te convingă să dai drumul la consum cu suta ta. Eu aș fi precaut cu ea. Și sunt mulți ca mine. Chiar dacă știm că spaima noastră poate să declanșeze vârtejul. Marius, cu suta ta n-o să schimbi direcția vântului, dar măcar poți să-ți ajustezi pânzele ca să ajungi la destinație. Așa că nu mi-o da. Cu sfaturile, fă ce vrei! Dan, ăla zgarcitu’ pe care-l știi de mic”, i-a răspund Dan Negru prietenului.

Citește și...