Dana Roba, mesaj către despre Victor Slav: ”Să nu îl mai plângem. Anda Adam a fost trofeul vieții lui”

Publicat: 22/06/2018 | 10:23

Despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav a devenit cel mai controversat subiect al momentului, la pachet cu ”noul iubit al Biancăi”. Toată lumea își dă cu părerea, iar acum a venit rândul Danei Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, care a transmis un mesaj dur. (Promotiile zilei la monitoare)  

Așa cum era de așteptat, mesajul Danielei  Roba a creat o adevărată isterie în mediul virtual. În timp  ce unii o susțin și îi dau dreptate, alții consideră că este prea dură.

Să nu îl mai plângem pe Victor Slav că l-a înșelat Bianca, şi-a dorit această femeie “bună” lângă el. Anda Adam a fost trofeul vieții lui și asta s-a demonstrat în timp. Anda Adam are o familie şi un soț exemplu, iar el va rămâne singur să-şi crească fetita. Asta în cazul în care o câștigă în proces, altfel cea mică va vedea cum mama ei se tăvăleste în patul “milionarilor”. Sau poate vrea să facă şi ea videochat la studioul noului ei iubit”, a scris Dana Roba pe reţelele de socializare. (Reduceri mari la jocuri PC)

”Nu are cum să fie sfârșitul”

Victor Slav a început să vorbească despre situația lui și a Biancăi Drăgușanu, care i-a dăruit o fetiță, după ce Andreea Mantea a comentat mariajul lui Brigitte și al lui Ilie Năstase.

“Cum manevrezi o relație în care te tot împaci și te tot despărți? Tu cum ai proceda?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe Victor Slav.

“La mine este simplu în momentul de față, cu toate că pare complicat. E simplu. Suntem în continuare prieteni, trebuie să fim prieteni pentru copilul nostru. Avem un copil care trebuie crescut de ambii părinți, să avem grijă de Sofia, care are acum 1 an și 8 luni.

Bineînțeles că trebuie să existe și iubire și respect pentru că acest drum nu se poate opri acum. În continuare, va trebui să ne vedem și să avem grijă de bunul curs al lucrurilor.  În cazul nostru, nu are cum să fie sfârșitul pentru că ne leagă un copil foarte frumos”, a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii “WOWbiz”.

 

Citește și...