Daniela Crudu a comis-o! A rămas cu sânii pe afară în timp ce gătea la „Chefi la Cuțite” de pe Antena 1

Publicat: 22/05/2019 | 13:12

Daniela Crudu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul autohton. Deși în urmă cu aproape doi ani, ea a renunțat la postul de asistentă TV, a continuat să apară pe micile ecrane, după ce a bătut palma din nou cu șefii de la Antena 1, de această dată pentru emisiunea culinară „Chefi la cuțite”.

Bruneta a postat recent o imagine pe rețelele de socializare, din culisele emisiunii, unde apare cu un decolteu generos, care a atras toate privirile. Fosta asistentă încearcă să impresioneze nu doar papilele gustative ale juraților, ci și privirile. Astfel, s-a îmbrăcat cu o rochie mulată, albă, lăsându-și la vedere sânii în toată splendoarea lor.

Daniela Crudu, abonată la medicul estetician

În vârstă de 29 de ani, Daniela Crudu s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni de mai multe ori. Și nu puține au fost dățile când a fost criticată de fani. Luna trecută însă, ea și-a făcut liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei.

“Sunt bine în pielea mea, foarte mulţumită. Mulţumesc Lui Dumnezeu, adică domnului doctor. Nu există femei urâte, doar că n-au bani să se opereze. Am doctorii mei care se ocupă de mine de 10 ani. Am avut silicoane care m-au ţinut 12 ani. Acum le-am schimbat, pentru că am vrut mai mari. Sunt foarte mulţumită. Acum mi-am subţiat talia. De ce nu, dacă se poate şi mai bine? Este o nouă operaţie, liposculptură.

Înainte nu aveam talie de clepsidră. Şi înainte era bine, dar dacă se poate şi mai bine? Sunt fericită. La faţă mi-am făcut cu fire. Tot ce apare nou, eu încerc. Sunt cobai. Sunt nişte fire care se pun în faţă şi îţi trag faţa. Botox. Am de toate. Acum, eu le-am făcut pe toate, dar vorba lui mama, să vedem cum arăt peste 10 ani, că acum arăt bine. Am şi lentile. Aş vrea să-mi lungesc şi picioarele, există o tehnică în Rusia. Glumesc, nu o să fac aşa ceva, Doamne fereşte. Şi nici în fund nu îmi pun nimic, că am de la Mama Natură. Mai am acid şi botox în frunte. La clinică merg ca la mine acasă. Am plătit toate operaţiile, nu am făcut barter. Dacă dai din suflet, merge bine. Investesc în mine”, a declarat fosta asistentă TV, în urmă cu ceva timp.

Citește și...