DANIELA CRUDU se mărită! Dan Capatos a dat-o de gol pe fosta asistentă TV:”Vrea să îi fiu naş“

Publicat: 07/10/2017 | 09:40

Daniela Crudu şi-a asumat relaţia cu Radu Maricuţa, fiul unuia dintre cei mai bogaţi foşti primari din ţara noastră, şi a început şi să posteze pe conturile ei de socializare fotografii în care apare în ipostaze romantice, împreună cu iubitul care are un tată multimilionar.

Se pare că bruneta are planuri mari cu privire la această relaţie şi este hotărâtă chiar să facă pasul cel mare alături de iubitul ei. Dan Capatos a dat-o de gol pe Cruduţa şi a mărturisit că i-a cerut să îi fie naş. „Cruduţa este într-o relaţie serioasă cu băiatul acesta. Ca o informaţie în premieră, Daniela vrea să îi fiu naş. Băiatul acesta a umblat după ea mulţi ani, i-a iertat Danielei toate escapadele. A avut ea o viaţă zbuciumată, dar, cu toate astea, Daniela Crudu a ştiut să se facă plăcută”, a spus Dan Capatos.

Radu Maricuţa, fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, este, de vreo patru ani, topit după asistenta păcătoasă, cam de când Daniela Crudu a fost invitată la zilele oraşului şi i-a căzut cu tronc fiului edilului. (VEZI AICI DETALII EXCLUSIVE OFERITE DE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Cruduţa şi Radu au fost împreună, nu cu mult timp în urmă, la o petrecere de amploare, iar băiatul fostului primar din Şelimbăr şi-a asumat public relaţia cu vedeta, postând poze cu ea, în ipostaze tandre, pe reţelele de socializare!

Citește și...