Daniela Gyorfi a trecut prin momente teribile! Hărţuită sexual, artista a … ”A fost şocant! Un domn, care avea o funcţie importantă…”

Publicat: 22/01/2018 | 17:59

Daniela Gyorfi a rupt tăcerea după mulţi ani! A fost hărţuită sexual, dar nu a scos de atunci niciun cuvânt. Acum, cântăreaţa a decis să spună tot. A făcut-o la Acces direct. Ea a explicat şi motivul pentru care nu a vrut să divulge întâmplarea nefericită. S-a întâmplat când trebuia să pozeze pentru o revistă. 

„Era cu 18 ani în urmă, trebuia să pozez pentru o revistă pentru adulţi. (…) Am semnat contractul, l-am invitat acasă pe domn, unde eram cu mama, cu câinele… Nu m-am gândit nicio clipă ce va urma. A schiţat el nişte gesturi, a început să spună că… mai multe domnişoare cunoscute au avut relaţii cu el. (…)

Pentru mine a fost şocant pentru că un domn, care avea o funcţie importană, a gândit că poate să se culce cu mine pentru nişte poze cu contractul semnat. Aşa era obişnuit el, aşa proceda el. (…) De la un compliment, la a fi hărţuit… O femeie sau bărbat, dacă se duce să semneze ceva, nu înseamnă că tu eşti vinovat că a sărit cineva pe tine. (…)

Nu m-am dus pentru că… în România, chiar dacă ai o sută de martori, se găseşte cineva care să spună că ai făcut tu ceva de s-a dat acest bărbat la tine. (…) Este cuvântul nostru împotriva cuvântului domnului. (…) El ştia că nu eram singură acasă. Eu cred că acest domn, aşa era învăţat. Sunt convinsă că multe fete au păţit asta şi că unele au acceptat. (…) Nu i-am dat numele pentru că trebuie să am dovezi, trebuie să am martori,” a dezvăluit artista.