DANY BALINT rupe tăcerea despre fosta logodnică a lui FULGY:”Au fost nişte conversaţii…“

Publicat: 10/09/2017 | 13:41

Dany Balint, fiul cel mic a lui Vasile Balint, supranumit Sile Cămătaru, rupe tăcerea despre Ina, fosta logodnică a lui Fulgy, după ce fiul Clejanilor l-a implicat în scandal. Dany a făcut declaraţii pentru CANCAN.ro şi a mărturisit că bruneta este doar o cunoştinţă mai veche şi că nu au existat acele mesaje între ei.

Au fost nişte conversaţii pe care eu nici nu le-am purtat cu Ina. Nu e contul meu de Facebook, e un cont fals. Nu e contul meu. Nu am nicio treaba cu ea acum. Aiurea! Eu am o iubită, nu am nicio treabă cu Ina. Nu e o conversaţie între mine şi ea. Da, o cunosc pe Ina, dar o cunosc de mult timp. Nu ştiu de ce s-a gândit că Ina l-ar fi înşelat cu mine, probabil a visat. Nici Ina, nici Fulgy şi nici eu nu suntem cineva…”, a declarat Dany Balint pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Şi tânăra a dezminţit toate cele spuse de Fulgy.“Datorita declaratiei mincinoase data de Fulgy, baiatul doamnei Viorica de la Clejani, se tot fac articole cu afirmatii neadevarate. Si adevarul e ca m-a cerut de sotie, iar la cateva zile uitandu-ma in telefonul lui am vazut ca m-a inselat, am fost abuzata fizic de acest baiat, de aceea am pus punct relatiei. Mi-a spus cateva zile la rand sa ne impacam, nu am acceptat si m-a amenintat spunandu-mi ca va face asta in presa, cu scopul de a ma denigra. El acum se afla in Spania insotit de o alta domnisoara, in tot acest timp imi tot scria mie sa ne impacam, penibil! Barbatii enumerati de acesta sunt barbati cu care el a avut divergente in trecut, acestia fiindu-i superiori si neavand ce sa le faca, a crezut ca se „razbuna” facand asta. Am avut o relatie cu unul din cei enumerati inainte de a fi cu el, unii imi sunt cunostinte, iar ceilalti nici macar nu-i cunosteam. În urma acestui articol am vorbit pt prima data cu ei amuzandu-ne! Intr-adevar mi-a propus sa fac acel test poligraf intr-o dimineata, neacceptand, a avut o reactie foarte urata. Acasa am intrat in baie, m am incuiat , a spart usa si m-a dus, obligata fiind, la acel test insotiti de tatal sau, nici dansul nu l a putut calma …ajungand acolo nu s a putut tine testul fiindca eram speriata de cele intamplate acasa. Fulgy, in prezent, are o problema psihica datorita depresiei fiind diagnosticat si cu tulburari de personalitate , ia 3 pastile pe zi ! Am conversatiile cu el si familia lui si pot demonstra tot ceea ce am scris, nu mi am dorit sa se ajunga la asa ceva, dar vad ca aceste aberatii continua sa apara asa ca voi clarifica lucrurile.”, a scris fosta logodnică a lui Fulgy pe pagina sa de Facebook.