De ce a murit Cristina Țopescu. Care sunt variantele anchetatorilor

Publicat: 14/01/2020 | 15:30

Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o lume întreagă. Fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Țopescu, a fost găsită moartă duminică seara, in casa ei din Tunari.

Polițiștii IPJ Ilfov au ajuns duminică seara, 12 ianuarie, în jurul orei 22 la locuința fostei jurnaliste și i-au gasit corpul neînsuflețit, întins pe pat. Apelul la 112 a fost inițiat de către o vecină a Cristinei, îngrijorată fiind ca nu o mai văzuse de mai multe zile iar mașina ei era nemutată din parcare de dinainte de revelion.

Informația oficială a fost comunicată de către autorități prin intermediul unui comunicat de presă: „În cursul acestei seri (n.r. duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au tras deja primele concluzii în ceea ce privește moartea jurnalistei. Surse din INML au declarat că nu a făcut infarct și susțin că ar fi făcut comoție cerebrală, potrivit impact.ro. O alta ipoteză a anchetatorilor este ca un cocktail toxic cu un antidepresiv și un somnifer puternic ar fi putut să îi cauzeze un atac de cord, conform România TV. Surse medicale susțin că o cauză precisă a decesului este greu de stabilit deoarece cadavrul jurnalistei a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție.

Ce a declarat vecina Cristinei Țopescu

Într-o postare pe Facebook, vecina Cristinei Țopescu a făcut primele mărturisiri după tragicul eveniment. Diana Maria susține că jurnalista nu s-a sinucis, înlăturând din start această ipoteză.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul., a mărturisit vecina jurnalistei.

Citește și...