De ce n-a luat bacalaureatul sexy-PRMista Ancuta Carcu? In adolescenta a ales muzica in loc de scoala! Era sosia Andreei Antonescu

Publicat: 24/09/2013 | 00:33

N-a ajuns in Parlament (inca), insa a starnit, in cateva luni, valuri mai mari decat un politician cu state vechi.

Vorbim despre Ancuta Carcu, cunoscuta de multi drept femeia cu cei mai mari sani din politica romaneasca sau bruneta care l-a acuzat pe Vadim Tudor de viol.

ancuta carcu

Bistriteanca in varsta de 30 de ani a aparut in prim-planul vietii politice din Romania anul trecut si s-a facut remarcata dupa cateva scandaluri de proportii cu Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor.

Anca, pe vremea cand abia terminase scoala profesionala
Anca, pe vremea cand abia terminase scoala profesionala

Pe latifundiarul din Pipera, sexy-politiciana a decis sa-l dea in judecata pentru ca a numit-o “centurista”, iar pe Vadim l-a reclamat pentru viol. De cand a inceput vara a lasat-o insa mai usor cu scandalurile si s-a concentrat pe invatat. Nu de alta, dar avea de trecut examenul de bacalaureat. Din pacate, n-a avut noroc la niciuna dintre sesiuni. Putini stiu insa cum a ajuns Ancuta, o tanara dintr-o familie buna si instarita din Bistrita, sa nu aiba diploma de bacalaureat.

Ancuta Carcu alaturi de sora Alina si fratele ei, Remus
Ancuta Carcu alaturi de sora Alina si fratele ei, Remus

“Dupa ce am terminat clasa a VIII-a, eu si colegele mele ne-am inscris la scoala profesionala Feldru, cu durata de 2 ani, iar in anul 1999 am primit diploma de absolvire a Scolii de Ucenici. In 2009 m-am gandit sa fac anii de completare necesari si sa-mi termin liceul, asa ca a trebuit sa mai fac un an jumate, sa se vada cei 2 ani, si inca 2 ani jumate sa termin liceul – in total 4 ani. In acest an am dat Bac-ul in vara, dar si in toamna, si am picat. La Limba Romana am luat, dar la Fizica si Matematica nu am luat”, ne-a povestit Ancuta.

“Parintii mei se ocupau cu lana, pe care o trimiteau in Sapanta sau la turci pentru frumoasele covoare si se mai ocupa cu inghetata, batoane de ciocolata si chiar aveam un magazin in localitatea Rebrisoara. Cum ai mei aveau bani, eu m-am gandit sa cant. Am format impreuna cu sora mea, Alina, trupa AncAly. Dupa mai multe concerte prin Targu Mures si Beclean, lumea ne spunea Andree.

Eu nu voiam, asa ca l-am bagat in trupa si pe fratele meu, Remus, si numele nou al trupei era Atlantis.

Ancuta Carcu canta, se imbraca si arata la fel ca Andreea Antonescu
Ancuta Carcu canta, se imbraca si arata la fel ca Andreea Antonescu

In urma cu 12 ani am ajuns si la Bucuresti, pe la TVR 2, la Atomic unde am facut si un videoclip cu trupa Sincron din Bistrita-Nasaud. Pe urma, insa, Alina si Remus au plecat in Spania si nu s-au mai intors, asa ca am desfiintat trupa. In 2007 eu am fost aleasa presedinta L.N.I.A.D.O Bistrita-Nasaud, calitate in care raspundeam sesizarilor primite de la cetateni. In acest sens am efectuat vizite in spitale, peniteciare, abatoare, penitenciare, magazine alimentare.

Politiciana a declarat ca scoala nu a interesat-o prea mult
Politiciana a declarat ca scoala nu a interesat-o prea mult

In 2012 am decis sa candidez pentru Camera Deputatilor. Am avut un colegiu foarte greu, partidul era in cadere libera, asa ca nu am reusit deputat. In 2013 m-am sesizat in legatura cu comportamentele nedemne de un om politic ale domnilor Gigi Becali si Vadim Tudor, ambii fiind sanctionati cu amenda in urma petitilor depuse de mine de catre CNCD”, si-a rezumat, pe scurt, cariera muzicala si politica sexy-politiciana.

banner

C.D.

Citește și...