De ce nu merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Ducu Darie. Motivul este uluitor!

Autor:
Publicat: 19/09/2019 | 11:44
De ce nu merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Ducu Darie. Motivul este uluitor!

Chiar dacă nu aveau o relație apropiată, nimeni nu se aștepta ca Anca Pandrea nu va merge la înmormântarea lui Ducu Darie, fiul bărbatului pe care ea l-a iubit cu disperare. 

Ducu Darie a murit ieri la vârsta de 60 de ani după o luptă crâncenă cu o boală gravă. Regretatul regizor s-a luptat mult timp cu ciroza hepatică și a murit ieri, la Spitalul Fundeni din Capitală.

Anca Pandrea, soția actorului Iurie Darie, și-a exprimat sincerele regrete pentru moarte regizorului, însă a menționat că nu va fi prezentă la înmormântare. Motivul actriței este unul bine întemeiat.

Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească!„, a spus Anca Pandrea, pentru Mediafax.

Ducu se va odihni lângă tatăl lui și mama lui, actrița Consuela Roșu Darie, care a fost răpusă încă din tinerețe, de o altă boală crâncenă: cancerul.