Decizia lui Liviu Vârciu după ce Adelina Pestriţu a anunţat că este gravidă

Publicat: 04/02/2018 | 17:09

După ce Adelina Pestriţu a anunţat că este gravidă, Liviu Vârciu a făcut şi el un anunţ. Liviu Vârciu le-a transmis fanilor că trebuie să îşi schimbe maşina. Decizia lui este legată de faptul că aututorismul lui are un număr mare de kilometri. De asemenea, se pare că şi numărul de kilometri, format doar din cifra "2", l-a determinat pe Liviu Vârciu să ia această decizie.

„Trebuie să schimb maşina”, le-a transmis Liviu Vârciu prietenilor pe Instagram, arătând poza cu kilometrajul autoturismului său, care indica 222.222 de kilometri parcurşi.

Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au fost în trecut căsătoriţi. Adelina Pestriţu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunţat că este gravidă în trei luni. Ea şi iubitul ei, Virgil Steblea, nu-şi mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor deveni părinţi. Bruneta a mărturisit că traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Vedeta a făcut şi primele declaraţii despre sarcină, într-o emisiune TV.

„Îmi este tare dor de voi! Vreau să vă mulţumesc pentru urările sincere. Întotdeauna a fost o plăcere să stau de vorbă cu voi. E o zi cu dublă sărbătoare, fac 31 de ani şi am dat şi vestea cea mare. Am ţinut-o secret. Ne-am pus de acord să ţinem secret pentru că important este ca bebeluşul să fie bine. Nu sunt chiar o pacientă foarte relaxată, stresez medicul până la epuizare. N-am ştiut dacă să mă ocup de mine sau de el, să nu leşine! Ne doream foarte mult acest bebeluş şi când ama flat, emoţiile ne-au copleşit. Nu ştiam ce să facem, ne-am panicat, a fost un amalgam de bucurie şi panică şi am zis: Ok, acum ce facem?! Nu pot să vă descriu exact procesul, cum s-a întâmplat să rămân însărcinată, dar pot să vă spun că repede e atunci când considerăm noi că e repede. Între noi e o iubire sinceră, necondiţionată, e un sentiment pur. Am putut să spunem că e cazul să trecem la următorul pas. O să vin cu nişte pofte la pachet…”, a mărturisit Adelina Pestriţu, la Kanal D.

Liviu Vârciu i-a anunţat pe prieteni că îşi vinde maşina
Liviu Vârciu i-a anunţat pe prieteni că îşi vinde maşina

Citește și...