Decizia RADICALA luata de Corina! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp!

Publicat: 23/10/2014 | 16:50
Decizia RADICALA luata de Corina! Anuntul a fost facut in urma cu putin timp!

Corina Bud a luat o decizie radicala. Cantareata s-a apucat de yoga, dupa ce a incercat de-a lungul timpului programe de pilates, kickbox, tabata abs si tripozitional.

Corina a inceput un antrenament intensiv de yoga pentru a se pregati de filmarile unui nou si atipic videoclip din cariera ei.
“Am descoperit in yoga un tip complex de miscare care imi da o stare de liniste. Simt ca imi cunosc mai bine trupul, ca reusesc sa coordonez starea mea interioara cu miscarile pe care le fac. Este atat de frumoasa impletirea intre minte si trup la orele de yoga, incat simt o liniste aparte in urma acestor sedinte”, a marturisit artista.

Corina Bud

Corina Bud

Corina se pregateste de cateva luni de zile pentru filmarile clipului ei si merge de 5 ori pe saptamana la sala de sport pentru a face yoga. “Yoga m-a invatat ca daca ai un corp echilibrat, ai si o minte echilibrata. Ma simt bine cand fac yoga, ma solicita, dar imi da si o stare de liniste acest tip de miscare”, spune Corina.

Citeste si

Daca esti mama, o sa lacrimezi! Ce cadou a primit astazi Corina Bud de la fiul ei

Corina Bud, fara pic de machiaj! Cum arata vedeta cand nu apare la televizor

Isi mai doreste un copil

Corina si partenerul ei, Nelu, au impreuna un fiu pe nume Robin. Desi cantareata a fost reticenta in momentul in care sotul ei, mai in varsta decat ea, i-a sugerat sa mareasca familia, imediat ce s-a nascut baietelul, artista a fost in culmea fericirii. Pentru ca Robin are deja cinci ani, cei doi se gandesc sa-i faca micutului un fratior sau o surioara.

L.L