Decizie de ultimă oră luată de Pro Tv! Cabral și Loredana groza, scoși de pe post!

Publicat: 06/03/2019 | 20:27
Decizie de ultimă oră luată de Pro Tv! Cabral și Loredana groza, scoși de pe post!

Cel mai nou show muzical care a avut premiera la Pro Tv a fost scos din grilă chiar după prima ediție! Emisiunea prezentată de Cabral și Loredana Groza a avut, se pare, audiență cu mult sub așteptări. 

Realizată după un format internațional, emisiunea „Cântă acum cu mine” adună 100 de jurați, în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții îşi demonstrează talentul. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulți jurați să cânte o dată cu el.

Telespectatorii au preferat, însă, să urmărească aventurile în India ale vedetelor de la Antena 1 şi n-au fost impresionați de cântăreţii de la Pro TV. Astfel, Loredana si Cabral au fost înlocuiţi cu Gerard Butler şi Morgan Freeman, duminica viitoare fiind difuzat filmul „Cod roșu la Casa Albă” în intervalul orar alocat emisiunii.

Reprezentanţii Pro TV au declarat pentru VIVA! că nu se poate vorbi despre o excludere din grilă a emisiunii, ci despre o pauză. Pe 17 martie, Loredana şi Cabral vor striga din nou „Cântă acum cu mine’, fără a explica această decizie.

Totodată, din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana și Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni şi nu în fiecare duminică, aşa cum era prezentată iniţial.

 

Citește și...