Decizie-şoc în familia unui manelist cunoscut de la noi! Mama artistului a renunţat la tot şi s-a călugărit: „A îmbrăcat haina deja, şi-a împlinit o dorinţă veche”

Publicat: 02/02/2018 | 09:57

Unul dintre maneliştii care a lansat hit după hit are o poveste de familie cu totul şi cu totul deosebită. Când el a crescut şi avea o familie frumoasă, mama lui i-a anunţat pe toţi că ea merge să se călugărească. Artistul a povestit acest episod pe cât de marcant, pe atât de fascinant într-un platou de televiziune.

ASU, pe numele său adevărat Alexandru Gabriel, a rememorat perioada în care femeia care i-a dat viaţă a renunţat la viaţa obişnuită, la soţ, copii şi nepoţi ca să se retragă la mănăstire. Femeia a stat doi ani la Mănăstirea Pasărea din judeţul Ilfov.

În cadrul interviului, manelistul a spus că tatăl lui a susţinut-o pe mama sa.

„Nu s-a întâmplat de curând. De mică, mama s-a îndreptat spre Dumnezeu. Însă, cred că acum vreo 2-3 ani de zile, cam atunci, când noi eram toţi bine, atunci a avut curajul să facă acest pas, să se ducă la mănăstire. Cred că aşa se cere, nu prea ai voie să te duci până când copiii sunt aşezaţi toţi la casa lor. (…). Sunt nişte paşi, a îmbrăcat haina deja. Ea şi-a împlinit o dorinţă veche. În cei doi ani de zile de când se află la mănăstire, şi-a dat seama că nu trebuie să fii la biserică, credinţa se ţine la tine în suflet. Biserica lui Hristos e în sufletul tău şi poţi să te rogi oriunde şi oricând, că Dumnezeu te aude, indiferent că strigi sau te rogi în gând. (…). Eu cred că şi-ar fi dorit să meargă mai departe, dar a simţit un dor pentru noi,” a declarat manelistul ASU, care a adăugat că mama sa nu s-a schimbat foarte mult în urma evenimentului (…). Eh, noi mergeam tot timpul în vizită, ne întreba de nepoţi, dar nu, nu am încercat să o luăm înapoi, i-am respectat dorinţa, pentru că aşa a crezut ea că e bine. (…).”, a povestit ASU în cadrul unei emisiuni TV.

Celebrul artist a dezvăluit că, la doi ani de la decizia radicală luată de mama sa, aceasta s-a întors la familia ei.

„Acum e acasă, merge săptămânal la biserică, la mănăstire. Ea se simte foarte împlinite acolo, la mănăstire. Ea s-a întors pentru cei mici, pentru tata, care a asşteptat-o şi a susţinut-o în tot acest timp, e fenomenal ceea ce a făcut tata. (…). Acum merge şi cu tata la biserică (…)”, a mai spus manelistul.

Citește și...