Decizie surprinzatoare luata de Gigi Becali! Iubitul Teodorei Becali are functie OFICIALA la Steaua! Vezi cu ce se ocupa

Publicat: 07/10/2014 | 18:09
Decizie surprinzatoare luata de Gigi Becali! Iubitul Teodorei Becali are functie OFICIALA la Steaua! Vezi cu ce se ocupa

Gigi Becali a tinut sa-l cunoasca personal pe iubitul fiicei sale, Teodora. In momentul in care a iesit din inchisoare in ultima permisie, latifundiarul din Pipera s-a intalnit cu Mihai, despre care a aflat din presa.

Mihai Ecobescu este iubitulTeodorei, iar cei doi urmeaza sa se casatoreasca dupa ce Gigi Becali va fi eliberat. Baiatul locuieste in Pipera, este machedon si provine dintr-o familie instarita. Acesta are o relatie cu fiica cea mare a sefului Stelei de cateva luni, insa treburile par extrem de serioase. Mihai, impreuna cu Alexandru Argaseala, fiul presedintelui Stelei, au primit o sarcina extrem de importanta. www.sport.ro anunta ca cei doi au primit unda verde din partea lui Gigi Becali pentru a se ocupa de departamentul de marketing al Stelei, care a fost desfiintat in urma cu 3 ani.

Teodora Becali este indragostita si se va casatori cu iubitul ei
Teodora Becali este indragostita si se va casatori cu iubitul ei

Mihai Ecobescu si Alexandru Argaseala au studiat ASE-ul, insa experienta lor in fotbalul profesionist este practic inexistenta. Steaua este in acest moment unul dintre cele mai importante branduri din Romania, care reuseste sa atraga milioane de fani.

gigi becali

CITESTE SI

Nu isi uita vechii prieteni! Pe cine a sunat Gigi din puscarie! “S-a bucurat foarte mult, chiar daca nu a putut sa raspunda”

Subiect de film! Cum a reusit Gigi Becali sa “rupa” Dinamo cu un milion de euro! “Cainii” au luptat pentru Steaua
 

Alexandra e monitorizata non-stop

gigi becali

Gigi si-a luat masuri de precautie in legatura cu Alexandra, fata mijlocie.La varsta in care merge la liceu, tanara domnisoara invata la o institutie din centrul Capitalei, iar tatal sau a dat ordin ca fiica lui sa fie monitorizata non-stop de unul dintre soferii sai. Astfel, Alexandra este dusa in fiecare zi la scoala, acelasi lucru fiind valabil si dupa ce aceasta termina orele.

D.C.

Citește și...