Declaraţie-bombă: „Măruţă, scos din GRILĂ! Cine este în locul lui”. Ce probleme de sănătate are prezentatorul: „Ţin un regim…”

Publicat: 07/11/2017 | 15:43

Românii au avut parte de o surpriză neaşteptată când a început emisiunea moderată de Cătălin Măruţă. Mesajul afişat pe ecran: "O nouă emisiune la Pro TV: «La Plăntuţă»", dar şi mărturisirea făcută chiar de prezentatorul TV i-a făcut să tresară şi să îşi pună multe întrebări. Mai mult, soţul Andrei a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are.

Gata cu suspansul! Totul a fost o glumă pusă la punct de colegii lui Cătălin Măruţă pentru el. De la regizorul de platou la producător, cu toţii au complotat şi au transformat pentru câteva minute emisiunea „La Măruţă” în show-ul de televiziune „La Plăntuţă”, aşa cum este porecla unui coleg de-al carismaticului prezentator.

„Ce se întâmplă aici, cred că e vorba de ceva necurat la mijloc! Vă rog frumos, aduceţi puţină aghiasmă să stropesc prin platou. (…). Pe  cartea mea de muncă scrie prezentator. (…). Măruţă, scos din grilă! Cine este în locul lui (…). Parcă văd că apare în ziare asta”, a spus soţul Andrei cu zâmbetul pe buze.

Cu piciorul în ghips, Cătălin Măruţă a mărturisit că a aflat de curând că are intoleranţă la drojdie, roşii şi castraveţi.

„Mi-am făcut analize şi mi-a ieşit că am intoleranţă la roşii, castraveţi, drojdie. Ţin un regim vreo lună de zile, după care pot să mănânc orice”, a mai mărturisit Cătălin Măruţă în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„La Măruţă” a împlinit recent 10 ani de când rulează la Pro TV şi e una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

În cadrul ediţiei de azi, Patrizia Paglieri i-a adus câteva bunătăţi lui Cătălin Măruţă. Iar în timpul discuţiei, carismaticul prezentator şi-a arătat ghipsul la TV. Acesta este roşu, spre surprinderea tuturor, iar soţul Andrei i-a cerut Patriziei Paglieri să îi scrie un mesaj pe ghips.

Chef Patrizia Paglieri şi-a făcut semnătura pe ghipsul lui Cătălin Măruţă şi a scris şi „2017”, anul în care prezentatorul şi-a rupt piciorul.

La sfârşitul lunii trecute, soţul Andrei a alunecat şi a căzut în timp ce era pe scări, iar în braţe o avea şi pe fiica sa, Eva, care are doar doi anişori.

Citeşte şi: FOTO / Andra, clipe de panică! Soţul ei a ajuns de urgenţă la spital: „Eram cu fetiţa în braţe, am căzut pe scări…”

 

Citește și...