Declaraţie-şoc, după ce a ajuns la spital! Fostul iubit al Mădălinei Ghenea şi-a injectat o substanţă: “Am crezut că îmi va exploda inima”

Publicat: 20/10/2017 | 16:52

La câteva zile după ce a fost dus de urgenţă la spital, Gerard Butler a declarat că a ajuns pe mâna medicilor din vina lui. Asta pentru că tratamentul folosit nu e recomandat de unii dintre specialişti. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a povestit în cadrul unui interviu tot ce a făcut şi cât de rău s-a simţit după ce şi-a injectat o substanţă.

În vârstă de 47 de ani, Gerard Butler a recunoscut că şi-a injectat venin de albine care este echivalent cu înţepătura a 23 de insecte. Actorul scoţian îşi dorea să scape de durerile musculare pe care le resimţea după 12 ore de filmări dificile, incluzând cascadorii, pentru cea mai recentă peliculă în care joacă, “Geostorm”, potrivit jurnaliştilor de la The Guardian.

“Am auzit de un tip care injecta venin de albine, pentru că, aparent, se află în componenţa multor antiinflamatoare. Am spus: «Vino, vino în New Orleans unde filmăm». Aşa că el mi-a făcut o injecţie şi am plecat: «Oh, este interesant» – am spus, pentru că miroase urât. (…). Ulterior, mi-a mai făcut 10 şi am avut o reacţie îngrozitoare. Iniţial am fost entuziasmat, apoi am crezut că îmi va exploda inima. Se pare că doza pe care am primit-o era de zece ori mai mare decât cea normală”, a spus Gerard Butler.

Actorul scoţian a intrat în şoc anafilactic şi a ajuns la spital în urma bizarului tratament, pe care doar homeopaţii îl recomandă. Pe lângă Gerard Butler, şi actriţa americană Gwyneth Paltrow a recunoscut că a apelat la un astfel de tratament.

„A fost incredibil, dar extrrem de dureros”, a spus actriţa americană Gwyneth Paltrow, conform sursei citată.

Citește și...