Declarație surpinzătoare despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa: „A fost un croșeu pasional, din suflet”

Publicat: 19/07/2019 | 23:01
Declarație surpinzătoare despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa: „A fost un croșeu pasional, din suflet”

Pepe are o relație apropiată cu fanii lui, iar de aceea s-a gândit să le dedice mai mult din timpul său. Artistul a făcut un live pe YouTube în care le-a răspuns întrebărilor.

Pe lângă numeroasele complimente pe care le-a primit pentru activitatea lui muzicală, artistul a fost întrebat și despre unul dintre cele mai noi și controversate episoade din showbiz-ul românesc. Este vorba despre scena petrecută între Anamaria Prodan și Dan Alexa după meciul cu Botoșani, atunci când ea i-a dat un pumn în față antrenorului.

„Ce părere ai despre croșeul Anamariei Prodan în figura lui Dan Alexa?”, l-a întrebat un fan pe cântărețul Pepe. Artistul a izbucnit în hohote de râs când a citit întrebarea.

„A fost sincer. I l-a dat din suflet. Treaba lor, ei știu ce au de împărțit, nu mă bag. A fost un croșeu pasional. Sincer, dacă mă întrebați nu cred varianta cu transferul și nu cred că o crede nimeni. Din punctul meu de vedere el a reacționat foarte bine. Nu ai cum să te lupți cu o femeie.”, a adăugat Pepe.

 

Citește și...