Vestea că Liviu Vârciu va deveni din nou tată a luat prin surprindere pe toată lumea! Fostul membru al trupei L.A. a confirmat că va fi din nou tată (VEZI AICI), anunţul fiind făcut oficial abia astăzi, cu toate că Liviu Vârciu şi Anda Călin ştiau de mai multă vreme că vor deveni părinţi. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Mama celui de al doilea copil al lui Liviu Vârciu este nimeni alta decât fosta iubită a lui Denis Alibec, Anda Călin. Ea este gravidă în trei luni cu prezentatorul “Za Za Sing”.

Mama atacantului lui FCSB a acceptat să vorbească, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre fosta ei “noră”. “Anda şi fiul meu au fost împreună în urmă cu trei ani. Era de notorietate relaţia lor. Au şi fost fotografiaţi în mall, nu se ascundeau de nimeni. La acea vreme, eu şi Anda am ieşit la o cafea pentru că aşa cunoşti oamenii mai bine, după ce vorbeşti cu ei. De atunci a trecut însă mult timp. Ea a avut mai mulţi prieteni, iar Denis a avut şi el mai multe relaţii de atunci, ne-a declarat mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe.

Anda Călin şi Liviu Vârciu au încercat să ţină cât mai mult timp secretă sarcina, decizia fiind luată fiindcă mama viitorului copil al lui Vârciu ar fi avut mici probleme de sănătate, iar cei doi ar fi vrut să vadă cum evoluează situaţia. Lucrurile decurg cât se poate de bine, iar acum Liviu şi Anda nu mai aveau niciun motiv să ascundă că vor fi părinţi.

Liviu Vârciu şi Anda Călin au fost foarte discreţi în privinţa relaţiei lor. Cu toate acestea, cei doi au fost văzuţi în trecut împreună la vila fostului membru al trupei L.A. (VEZI AICI).

Liviu Vârciu are deja o fetiţă, în vârstă de 14 ani, Carmina Maria. Mama Carminei, Ami Teiceanu, a avut o reacţie în exclusivitate pentru CANCAN.RO după ce s-a aflat că Liviu Vârciu va deveni din nou tată. Normal că ştiam că va deveni tată. Nu vreau să comentez pe acest subiect nici eu, nici Carmina”, a declarat Ami Teiceanu pentru CANCAN.RO (MAI MULTE AICI).

Citeste despre:anda calin, denis alibec, anda calin denis alibec relatie, mama lui denis alibec, liviu varciu, alibec a avut o relatie cu anda calin


Share On Facebook