DECLARAŢII EXCLUSIVE. Eleva care şi-a scos virginitatea la licitaţie a renunţat la BAC din cauză că… Motivul este HALUCINANT!

Publicat: 08/06/2017 | 19:34

Aleexandra Kefren a renunţat la susţinerea examenului de bacalaureat, deşi, în urmă cu două săptămâni, spunea că se pregăteşte intens! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie motivul halucinant care a făcut-o să renunţe şi să amâne totul. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Aleexandra Kefren este pusă pe distracţie şi nu are niciun gând de Bac. Bruneta care a fost la un pas să încaseze două milioane de dolari după ce şi-a scos la vânzare virginitatea a renunţat la susţinerea examenului maturităţii şi a amânat totul pentru anul viitor. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că adolescenta se pregăteşte de zor pentru ziua ei. (CITEŞTE ŞI: Mărturii exclusive. A refuzat oferta milionarului asiatic, dar nu se plânge. Eleva care şi-a scos virginitatea la licitaţie a primit cadou un apartament de 100.000 € de la…)

”Sunt bine, în pregătiri pentru ziua mea, care e pe 11 iunie. Nu m-am înscris la Bac, o să-l dau anul viitor, dar mă pregătesc încă de pe acum pentru că am schimbat profilul. Nu ştiu exact ce o să fac de ziua mea. O să petrec cu iubitul, oricum. Nu ştiu dacă o să am invitaţi, probabil că da, aşa că mai cumpăr una, alta, în caz de orice. Sincer, nu-mi doresc nimic special anul ăsta. Mi-am cumpărat destule cadouri în ultima perioadă. De la iubit nu am nevoie decât de iubire. Totuşi, să vedem ce cadouri o să primesc, sunt curioasă de fel”, a declarat Aleexandra Kefren pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Cât despre planurile de vacanţă, Aleexandra a spus că îşi va petrece tot timpul cu partenerul: ”Iubi o să aibă un concert de lansare a mixtape-ului, un Battle MC şi după va urma un turneu prin ţară. În rest, o să plecăm pe unde apucăm: mare, munte, piscină”. (VEZI ŞI: Eleva din Ferentari care şi-a vândut virginitatea rupe tăcerea! ”Marele milionar e un pârlit, un sărac cu maşini închiriate şi…”)

Cei doi îndrăgostiţi locuiesc deja împreună, iar bruneta spune că acest lucru a schimbat-o foarte mult: ”Ne-am mutat deja împreună de aproape două săptămâni. Încă mai avem de lucrat la apartament, căci îl renovăm. E super să locuim împreună. Simt că am trecut la faza de maturitate şi eu ca om, dar şi cu această relaţie. Învăţăm cum să ne descurcăm împreună şi facem o treabă bună. Sunt mândră de el (n.r. de iubit). Muncim la visele noastre şi am făcut un «living» din ele. Ne câştigăm existenţa din ceea ce facem: el – muzică, eu – modelling. Momentan, nu mai lucrez pentru că mă ocup de casă, este foarte multă treabă de făcut, mai ales că ne-am cumpărat un puiuţ de pisică şi necesită atenţie. Când lucram ca model, câştigam în jur de 1.000 de euro pe lună. După 15 iunie intenţionez să mă reapuc pentru că sunt destul de căutată, asta mulţumită publicităţii. Acum e sezonul costumelor de baie şi cu asta vin lejer şi şedinţele foto unde se plăteşte cu 100-250 de euro pentru ora de lucru”. (CITEŞTE ŞI: Pare pregătită de o carieră în filmele pentru adulţi! Vezi imaginile cu ALEEXANDRA KEFREN care au incendiat internetul!)

Citește și...