Declaraţii exclusive. În urmă cu şase ani impresiona o Românie întreagă, iar azi… Celebrul „puşti cu fluier” de la Pro TV este elev la „Teologie” şi…

Publicat: 11/02/2018 | 00:00

În urmă cu şase ani, Gabriel Ştefănescu şi tatăl lui, Radu, făceau furori în emisiunea „Românii au talent”. Cei doi au reuşit să cucerească publicul cu un cântec la fluier, respectiv la chitară. Momentul a emoţionat o ţară întreagă, iar cei din sală au fost impresionaţi până la lacrimi. Talentul celor doi şi relaţia lor i-au cucerit atât pe cei din juriu, cât şi pe cei de acasă. Acum, „puştiul cu fluierul” s-a transformat într-un tânăr arătos şi are planuri mari. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat ce mai face copilul care a uimit ţara cu talentul şi cu povestea lui de viaţă. (VEZI ŞI: Gabriel Ştefănescu de la "Românii au talent" a impresionat-o pe Nicoleta Luciu! Bruneta a cumpărat cadouri pentru toată familia)

La şase ani de când şi-a încercat norocul în a doua ediţie a show-ului „Românii au talent”, Gabriel Ştefănescu are planuri măreţe. Nu a renunţat niciodată la muzică, deşi nu a mai apărut la TV. A continuat să studieze şi să muncească din greu, iar acum este pregătit să-şi îndeplinească visul cel mare. Gabriel a reuşit să mai strângă câte un bănuţ cântând pe străzi, singur sau alături de tatăl său, care l-a susţinut neîncetat. (VEZI AICI: Puştiul care a impresionat o ţară întreagă la „Romanii au talent” cântând la fluier cerşeşte în Centrul Vechi al Capitalei!)

Gabriel, care este elev în clasa a XII-a la Liceul Teologic din Curtea de Argeş, îşi doreşte nespus de tare să cânte în fanfara militară, dar pentru asta trebuie să se asigure că ia examenul de Bacalaureat. (CITEŞTE ŞI: Au trecut ani buni de când a impresionat o Românie întreagă. Cum arată azi puştiul cu fluier de la ”Românii au Talent”)

„Gabriel are acum 17 ani, în august face 18. El cântă în continuare, dar tot aşa… pe stradă, mai are spectacole la Bucureşti. De exemplu, ultimul spectacol pe care l-a avut a fost la Casa Armatei. A mai cântat şi la Nottara, la un local lângă Cişmigiu. El nu s-a mai gândit să se ducă la concursuri de genul «Românii au talent». Acum, Gabriel e prins cu şcoala. Are o ofertă, mă rog, e impropriu spus. Ar vrea să intre la fanfara militară, dar asta presupune să termine liceul. Neapărat trebuie să ia examenul de Bacalaureat şi se axează acum pe şcoală, pe învăţat. Îi trebuie neapărat Bac-ul. Indiferent cum, în ce fel…nu contează nota. Trebuie doar să îl ia ca sa poată să aibă o şansă. Oricum, la emisiuni nu s-a mai dus pentru că, în afara de «Românii au talent», lui nu i se mai potriveşte niciuna. Restul sunt cu cântat din voce, aşa că nu avea rost să se mai ducă. S-a concentrat pe alte lucruri”, a declarat Radu Ştefănescu, pentru Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România

Tatăl lui Gabriel este de cinci ori bunic

Gabriel Ştefănescu are acasă 10 fraţi, pentru care părinţii au tras din greu ca să le asigure un cămin, iar roadele muncii lor se văd. Radu Ştefănescu se declară cel mai fericit bunic şi spune că, deşi are o familie numeroasă, nu se gândeşte la greutăţi, pentru că binecuvântările sunt mai multe. 

„Ne descurcăm bine cu copiii. Au mai crescut acum. Băieţii sunt mari, da… merg la muncă. Am deja două fete plecate dincolo, încă un băiat plecat în Spania. Mai am o fată măritată, dar e aici în Curtea de Argeş. Am două nepoţele gemene de la ea! În total am cinci nepoţei!”, a mai spus tatăl lui Gabriel Ştefănescu. (VEZI ŞI: Puştiul de la „Românii au talent” a ieşit în stradă să cânte la fluier pentru a le lua pâine celor 11 fraţi! Uite cum îl aşteaptă acasă!)

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...