Declaraţii fără perdea ale Dianei de la ”Insula Iubirii” despre momentele intime alături de Ben. ”Făceam pipi ca să îşi dea, aşa, pe faţă”

Publicat: 17/07/2017 | 22:20

Fanteziile Dianei de la ”Insula iubirii” pe care le avea cu Ben, fostul ei iubit, sunt foarte aproape de filmele pentru adulţi. Diana a povestit în direct cum făcea amor cu Ben, care avea preferinţe extrem de ciudate care includ şi...jocuri cu urină!

Diana a povestit aspectele intime din viaţa ei alături de Ben fără să se jeneze deloc de camerele de luat vederi.

„La un moment dat am vrut să îi bag vibratorul în…. Ba a vrut, dar i-a fost ruşine. S-a înroşit tot la faţă şi a zis >. Multe fetişuri avea. Să îmi fac unghiile roz. El dormea numai în tricouri roz… Eram în cadă, pur şi simplu, făceam pipi ca să îşi dea aşa pe faţă”, a povestit, senină, Diana. „Ce face el cu aia? El nu ţine decât 3 secunde. Am un vibrator, dacă face ….o dată pe lună… Mie nu îmi place să fac oral, el îmi face, eu lui nu. Îmi e scârbă. Eu sunt foarte sensibilă la mirosuri(…) de la o vârstă ai un miros anume. Dacă el nu se dă cu parfum, nu se dă cu cremă… (…) În ultima seară el şi-a făcut… şi el mi-a dat ….”, spunea concurenta.

Citește și...