Declaraţii în exclusivitate. S-a întors falit din America, iar acum… ”Casanova” de la Masterchef s-a umplut de bani după ce…

Publicat: 17/12/2017 | 00:00

Se întorsese falit din America, dar şi-a revenit în România. Celebrul "Casanova de la MasterChef", Gabi Godeanu, s-a umplut de bani şi şi-a făcut restaurant! După ce a ajuns înapoi în Bucureşti, a reluat o afacere pe care o abandonase, o rotiserie în Colentina, iar lucrurile au evoluat. (CITEŞTE ŞI: Casanova de la MasterChef s-a întors falit din America. ”Am ajuns la fundul sacului!”)

Salvarea a venit tocmai de la rotiserie, Godeanu extinzându-şi afacerea, după ce a început să câştige mulţumitor. Rotiseria a avut un asemenea succes şi datorită unei idei neobişnuite a bucătarului, de a vinde raţe la rotisor.

„Să zicem că afacerea înfloreşte. Am renovat un spaţiu comercial, puii se vând, am băgat şi raţe şi, spre surprinderea mea, se vând. Încerc o nouă afacere, restaurantul, mă extind. Dacă nu rişti, nu câştigi nimic. Am riscat cu restaurantul ăsta, să vedem ce potenţial are. Nu fac nicio deschidere, că e scump, suntem şi noi la început. Lumea are condiţii acum la noi, faţă de ce era”, a declarat Gabi Godeanu în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Casanova de la MasterChef vorbeşte la 4 ani de la faimosul amantlâc! ”Adevărul e că Andreea şi cu mine…”)

Aşa arată restaurantul deschis de Gabi Godeanu
Aşa arată restaurantul deschis de Gabi Godeanu

Godeanu a trecut printr-un adevărat şoc când a rămas fără bani

Rămas fără bani, cu toate că a lucrat într-un restaurant în Statele Unite şi a fost plecat să muncească în mai multe croaziere, Gabi Godeanu recunoştea că a trecut printr-un şoc. „Am venit în ţară, încerc să îmi rezolv problemele, am trecut printr-un adevărat şoc. Am ajuns la fundul sacului”, mărturisea, anul trecut, „Casanova de la MasterChef” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. „Facem cei mai buni pui la rotisor, cei mai buni pui «sfinţiţi» pentru arabi. Acum avem şi shaorma. M-am lăsat de croaziere, încerc să reuşesc în România pentru că eu sunt patriot”, ne mai spunea Gabi Godeanu.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat în bine în ultimul an pentru Gabi, care a reuşit acum să îşi deschidă restaurantul. Patronul din Colentina a investit atât în mobilier şi aranjament, cât şi în câteva plasme, pentru ca cei care îi calcă pragul să fie cât mai mulţumiţi. (CITEŞTE ŞI: “Fugit” din ţară, Godeanu face declaraţii lacrimogene: “Îmi este greu!”)

A devenit celebru după relaţia cu „Casnica de la MasterChef”

Gabi Godeanu a devenit celebru datorită relaţiei cu soţia lui DJ Optick, Andreea Moldovan, botezată de public „Casnica de la „MasterChef”. Relaţia respectivă i-a şi adus supranumele de „Casanova de la MasterChef”. „Gabi i-a spus Andreei, la începutul concursului, că are un sentiment că ea va câştiga. A pregătit-o frumos, i-a spus că a fost bucătar înainte, iar asta a contat foarte mult în procesul de seducţie. Ea a crezut că Gabi este un jurat sub acoperire şi nu este exclus ca ea să fi sperat că o va ajuta să câştige concursul. Nu a trecut mult şi i-a cedat lui Gabi Godeanu. Au ajuns în pat după câteva tatonări. Asta mi-a zis el”, declara un apropiat al lui Gabi Godeanu pentru CANCAN.ro.

Ulterior, Gabi Godeanu ne-a mărturisit care a fost adevărul. „Adevărul este că dacă aş spune ce a fost atunci între mine şi Andreea i-aş crea ei probleme, pentru că ea este căsătorită”, ne declara el în exclusivitate. (VEZI ŞI: Gabi Godeanu de la „MasterChef” a dat cu cratiţele de pământ! Ce decizie şocantă a luat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...