Declaraţii incendiare despre cel mai iubit cuplu! Adevăratul motiv pentru care Ion Dolănescu o bătea pe Maria Ciobanu: „O mai altoia, a pierdut măsura…”

Publicat: 11/02/2018 | 11:29

Camelia Mitoşeru a dezvăluit că Ion Dolănescu era o persoană foarte geloasă şi că artistul îi aplica, ocazional, câte o corecţie fizică. Interpreta de muzică populară a fost maritata de trei ori şi are câte un copil cu fiecare soţ: Leontina Văduva, Camelia Filip şi Ion Dolănescu.

 

Da, e adevărat, o mai altoia. Ion Dolănescu era foarte gelos, ea a avea mulţi admiratori şi da, aşa e,  că a pierdut măsura. Ăsta e adevărul! Desigur, el a iubit-o enorm. Ion Dolănescu îi serba ziua de naştere, ziua onomastica, indiferent dacă ea nu era acolo, eu am fost de multe ori la petrecerile date de el – amândoi erau două pietre tari. Toată lumea se ţinea după ea, iar ăsta (n.r.: Ion Dolănescu) înnebunea. Ion Dolănescu nu a iertat-o, s-au împăcat ei la bătrâneţe, dar nu cred că a iertat-o cu adevărat. Dar, uite, e vorba de iubire bolnăvicioasă, ce să faci?!”, a declarat Camelia Mitoşeru în cadrul unei emisiuni TV.

„Totuşi, ştiţi cum se spune: de morţi, numai de bine…”, a reacţionat la un moment dat prezentatorul TV al matinalului.

Citește și...