Loading the player...

Tatăl Denisei Răducu, Emilian, a vorbit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre iubitul fiicei sale, Florin. Emilian Răducu spune că acesta este "un om extraordinar" şi neagă orice conflict cu el sau cu mama Denisei, Geta Dovleac. (CITEŞTE ŞI: Avem declaraţii în premieră de la oficialităţi! Decizie politică de ultimă oră luată în memoria Denisei Manelista: ”Am hotărât să…”)

"Nu există niciun fel de ceartă, niciun fel de duşmănie, nici cu fosta soţie, nici cu iubitul Denisei. Sunt într-o relaţie extraordinar de bună şi cu fostul iubit al Denisei şi cu fosta soţie. Nu ne-am certat, nu ne-am duşmănit, nu ne trebuie ceartă şi duşmănie în clipele astea. A fost şi va rămâne un om deosebit (n.r. - iubitul Denisei). La necazul prin care am trecut şi ce s-a întâmplat a fost un băiat deosebit", a spus Emilian Răducu.

Tatăl Denisei a adăugat că Florin îl vizitează constant, când merge la cimitir. (NU RATA, AICI: Povestea ursuleţului de pluş de la mormântul Denisei Răducu. Cine l-a aşezat acolo)

"A venit pe la mine, o să mai vină, vine la cimitir, cu o lumânare, cu ce mai trebuie. A contribuit şi toţi am contribuit ca totul să decurgă normal. Este extraordinar de greu, nu o să putem să trecem atât de uşor. Cum a fost până să se ocupe necazul cu Denisa niciodată n-o să mai fie. Este cel mai greu lucru pentru un părinte să-şi îngroape copilul", a declarat Emilian Răducu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Emilian Răducu neagă, totodată, orice discuţie legată de averea Denisei şi susţine că nu a existat nicio disensiune între el şi Geta Dovleac pe această temă. De altfel, Emilian Răducu dă de înţeles că niciodată nu l-a interesat să acumuleze bogăţii şi spune că singura lui avere au fost cele două fete ale sale.

"Noi suntem oameni simpli de la ţară. Eu nu ştiu ce înseamnă cuvântul ăsta, averea. Cea mai mare bogăţie şi avere, cum spuneţi dumneavoastră, sunt copiii. Pentru ei am muncit şi pentru ei muncesc în continuare. Mai am o fetiţă. Asta este bogăţia cea mai de preţ, copiii, liniştea şi să fie sănătate în familie. În momentul în care a apărut un eveniment de genul ăsta, atunci n-ai ce să mai faci", a mai spus, cu durere în glas, Emilian Răducu. (VEZI ŞI: Cum arată mormântul Denisei Manelista la o lună de la decesul cântăreţei)

Denisa a murit la 27 de ani

Denisa Răducu s-a stins din viaţă la numai 27 de ani, din cauza cancerului. În ultima vreme cântăreaţa slăbise foarte mult, era piele şi os, ajungând să cântărească 23 de kilograme. Vestea morţii artistei i-a întristat pe numeroşii fani ai Denisei şi pe oamenii din Ştefăneşti, localitatea natală a cântăreţei.

După decesul cântăreţei au apărut în spaţiul public informaţii referitoare la o posibilă ceartă între tatăl Denisei şi mama ei, lucruri pe care iată că Emilian Răducu le neagă vehement. Zilele trecute, Geta Răducu a apărut la TV, mama Denisei fiind şi ea distrusă de durere, la fel ca tatăl cântăreţei.

"Fetiţa mea, îngeraşul meu. Ai făcut facultate degeaba, fata mea. Ai făcut casă degeaba, fata mea! Te rog din suflet să îmi mai apari în vis, dragostea mea. (...) Am visat un domn bătrân cu barbă, nu ştiu dacă era Dumnezeu sau altcineva (...) Şi la câteva zile a murit. De ce să moară fata mea la 27 de ani? (...) Nu mai pot", mărturisea, cu lacrimi în ochi, Geta Dovleac, la Kanal D. "Nu mai vreau să îmi iau tratamentul. (...) Vreau să mă duc după ea, nu mai pot să trăiesc. În ultimele şase luni îmi era frică de nu mai puteam că o să-şi vomite ficatul, dar nu şi l-a vomitat. Îmi spunea: «Mamă, îmi pare aşa rău că m-am îmbolnăvit şi vă supăr şi pe tine şi pe tata». (...) Am avut cel mai bun copil", adăuga Geta Dovleac. (VEZI AICI: Mama Denisei Răducu este la pământ. Plânge în hohote şi repetă obsesiv că...)

Citeste despre:tatal denisei, tatal denisei declaratii exclusive, tatal denisei despre iubitul manelistei


Share On Facebook