Declaraţii şi imagini în exclusivitate. Unde s-a „ascuns” Mădălin Ionescu după ce a luat o pauză de la TV

Publicat: 13/10/2017 | 00:00

În ultima perioadă, Mădălin Ionescu şi-a concentrat toată atenţia asupra fetiţei lui şi a Cristinei Şişcanu, Petra. Micuţa a împlinit de curând cinci luni, iar prezentatorul nu-şi mai încape în piele de fericire şi o ia cu el peste tot pe unde se duce. Mădălin a mărturisit, de altfel, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că îşi petrece mai tot timpul cu fetiţa lui. Recent, au făcut amândoi o mică „excursie” într-un centru comercial din Capitală. (CITEŞTE ŞI: La trei luni de când a plecat de la Kanal D, MĂDĂLIN IONESCU a vorbit despre următorul lui proiect! Când vrea să revină pe TV)

De când s-a hotărât să ia o pauză din televiziune, renunţând la emisiunea „Wowbiz”, pe care o prezenta alături de Andreea Mantea la Kanal D, Mădălin Ionescu şi-a dedicat mai tot timpul copiilor săi, Petra, Filip şi Ştefania. Cel mai mult timp îl petrece, însă, cu cea mică, despre care spune a învăţat deja să spună „mama”.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Mădălin Ionescu în timp ce se plimba cu fetiţa lui, Petra, într-un mall din Bucureşti. De altfel, Mădălin şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au fost în tot felul de deplasări, în ultima perioadă, atât prin ţară, cât şi în afara ei, unde au luat-o şi pe Petra. (VEZI AICI: CRISTINA ŞIŞCANU şi MĂDLIN IONESCU, vacanţă pe litoral! Cum a apărut proaspăta mămică pe plajă)

Petrec cu Petra cât de mult timp pot, iar în ultima vreme am avut mult timp liber. Cea mai mare parte din zi sunt cu ea. Pentru mine, este un moment magic, pe care îl trăiesc cu intensitate. În acest moment, eu şi Cristina avem tot felul de deplasări, unde o luăm şi pe Petra cu noi. Universul nostru se învârte în jurul ei momentan.  Deşi are doar cinci luni, Petra a spus deja «mama»«Tata» nu a spus încă,  cu toate că este mai tot timpul lipită de mine. «Mama» spune încontinuu. Mi se pare normal că a zis cuvântul «mama» prima oară. Petra este o minune, iar Filip (băiatul lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie, n.r) este topit după ea.”, ne-a declarat Mădălin Ionescu.

Şi despre fata cea mare, pe care o are din prima căsătorie, Mădălin Ionescu a avut numai cuvinte de laudă: „Ştefania este foarte ocupată. Are facultate, iar, în acelaşi timp, mai şi munceşte. Este într-o perioadă mai independentă a vieţii, iar asta ne bucură foarte mult”.

A plecat de la Kanal D în urmă cu patru luni: „Pentru mine urmează un alt drum!”

În iunie, Mădălin Ionescu şi-a anunţat fanii că se va retrage temporar din televiziune, pentru a-şi dedica în totalitate timpul familiei: „Dragi prieteni, am anunţat managementul Kanal D că, pentru mine, urmează, fie şi temporar, un alt drum. Voi pleca în concediu începând din 10 iunie, puţin mai devreme decât colegii mei, pentru că vreau ca în această perioadă să mă dedic cu totul familiei. Nu e uşor să creşti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o îngriji, în cele mai bune condiţii, şi pe Petra. După o perioadă de câteva luni sau poate mai mult îmi voi relua activitatea profesională în domeniu”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO