Declaraţiile halucinante ale taximetristului care l-a dus la Poliţie pe militarul care şi-a ciopârţit soţia: ”Avea sânge pe mână, pe haine şi…”

Publicat: 24/01/2018 | 21:11

Imediat după ce şi-a ucis fosta iubită într-un coafor de la Titu, bărbatul a sunat la 112 şi s-a autodenunţat. Florin Oprea a a ieşit apoi în stradă şi s-a urcat într-un taxi. Iată primele declaraţii ale şoferului care l-a dus la poliţie. Nu am simţit nimic deosebit. Numai după ce s-a urcat, l-am văzut pătat de sânge şi m-a rugat să-l duc la poliţie. L-am întrebat şi mi-a zis că şi-a bătut soţia a povestit taximetristul, pentru DIGI24.

Era un pic incoerent, agitat, nu prea am înţeles multe. Mi-a zis s-o iau pe un drum, eu nu am vrut că e interzis, a zis că de ce nu o iau pe unde zice el. (…)Mi-a zis doar că şi-a bătut soţia şi că vrea să meargă la poliţie. Avea sânge pe mâna dreaptă, cred că era şi lovit puţin şi pete pe pantaloni şi geacă”

Taximetristul a fost, de altfel, discret.Nu l-am întrebat de ce a făcut pentru că a fost timpul foarte scurt şi să ajung cât mai repede. Nu m-am gândit că a omorât pe cineva pentru că îl cunoşteam, l-am mai avut client şi nu-l credeam în stare de aşa ceva, fiind şi militar. (…) Era un băiat ok, la locul lui.(…) Foarte puţin, (cât a durat conversaţia, n.r.) sediul poliţiei fiind foarte aproape. 2 minute. Era incoerent. Dacă mi-a plătit, unde sunt banii, de ce nu o iei pe aici. L-am dus în faţa sediului poliţiei şi a sărit din maşina, am văzut că a intrat în sediul poliţiei a mai spus taximetristul. Militarul acuzat de omor nu şi-a achitat cursa, a mai spus cel care l-a transportat. Mai era vorba de achitat când l-am vazut în ce hal este? Nu. A sărit din maşină. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Am crezut că e urmărit de cineva.

Citește și...