DEEA MAXER şi-a cumpărat o nouă maşină! Vedeta s-a lăudat cu ea pe Facebook:”Noua mea jucărie“

Publicat: 29/08/2017 | 11:04

Deea Maxer se  bucură din plin de momentele petrecute alături de familia ei, însă acum are un motiv în plus de fericire, deoarece a reuşit să îşi cumpere maşina visurilor ei şi nu s-a putut abţine să nu îşi împărtăşească bucuria şi cu prietenii virtuali.

Vedeta şi-a achiziţionat o maşină Smart, de culoare roşie.“Noua mea jucărie“, a scris Deea la fotografia postată pe pagina sa de Facebook.

Imediat ce au văzut fotografia, fanii i-au transmis zeci de mesaje. “O gargarita mică, frumuşică, rapidă ptr.o fată descurcăreaţă !!! Să dea d-zeu să itî aducă numai contracte de succes si satisfactii nenumarate!!!/ Sa o stapanesti sanatoasa si fara peripeţii!!/ Se potriveste de minune culoarea!!!superba…sa o stapanesti sanatoasa fara incidente!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la prietenii virtuali.

Deea şi Dinu Maxer şi-au îndeplinit visul de a se muta în casă nouă! Cei doi soţi au vândut vechiul apartament şi şi-au luat unul nou cu patru camere, în afara Bucureştiului. ”Este un apartament pe două etaje, care pe mine m-a încântat foarte tare. Am vândut un apartament de două camere în Bucureşti şi am luat unul de patru în Bragadiru. Ştiu că nu e bine. Acela era apartamentul în care m-am cunoscut cu Dinu. Acela era apartamentul lui Dinu de la mama lui. Deci înţelegi de ce voiam să mă mut de acolo. Şi părinţii noaştri sunt în faţa televizoarelor ca să vadă casa pentru că nu au văzut-o până acum. Urmează să mai avem un copil şi sperăm pentru că tot vorbim despre asta şi se întâmple cât mai repede.”, a declarat Deea Maxer.

Citește și...