DeeDee de la “Insula Iubirii” lua calmante în timp ce consuma băuturi alcoolice

Publicat: 27/06/2017 | 15:12

Aventurile cuplurilor în Thailanda au atins puncte culminante, începând cu scenele fierbinţi între Diana şi Andy sau cu accidentul lui DeeDee. Pentru ultima, evenimentele au luat o întorsătură mai puţin plăcută, mai ales după o noapte în care a petrecut intens.

 

La petrecere ea a consumat o cantitate mare de alcool, remarcată şi de colegii de la “Insula Iubirii”. Concurenta i-a liniştit, spunându-le celor din jur să nu îşi facă griji pentru ea, că rezistă la alcool. „Ştii cât am băut la viaţa mea? Mi se spunea Diana beţiva”, a declarat DeeDee în emisiune.  

DeeDee a continuat petrecerea şi după întoarcerea la resort, iar înainte să adoarmă, a vomitat în baie, justificând că a preferat să provoace asta pentru a nu-i fi rău.

A doua zi au fost aduse ATV-uri pentru cei care doreau să se plimbe. Alături de Alexandra şi Raul şi DeeDee a ales să meargă cu ATV-ul, începând să-l conducă cu viteză şi ridicându-se de pe şa. Mai mult, ea a făcut şi drifturi, la vederea cărora Alexandra a exclamat: „Ia uite-o cum face! Mamă, cum se dă nebuna asta”.

Însă, la o nouă întoarcere, DeeDee a pierdut controlul ATV-ului, a căzut de pe el, a aterizat greşit şi şi-a rupt piciorul. Vestea s-a răspândit repede şi imediat concurenta a fost transportată la spital, unde a început o serie de teste şi analize pentru a stabili gravitatea traumei medicale.

Când fractura şi necesitatea operaţiei au fost confirmate, a fost anunţat şi Robert, care a venit la spital. Supărat de veste şi de faptul că pentru ei şederea pe insulă se încheie într-un mod atât de dramatic, Robert a ajuns în rezerva lui DeeDee unde a îmbrăţişat-o cu lacrimi în ochi.

În urma testelor şi analizelor, s-a constatat că, pe tot parcursul filmărilor, DeeDee a consumat fără ştirea nimănui şi fără aprobarea unui medic, un calmant puternic, în combinaţie alcoolul. În discuţia avută cu Robert pe holurile spitalului, acesta a fost informat de producătorul emisiunii de riscurile la care DeeDee s-a expus, discutând despre faptul că accidentul a reuşit să preîntimpine de fapt consecinţe mult mai grave.

Citește și...