DELIA a rupt tăcerea! Vedeta a spus adevărul despre relaţia cu soacra ei:,,Nu are nicio…”

Publicat: 05/05/2017 | 08:20
DELIA a rupt tăcerea! Vedeta a spus adevărul despre relaţia cu soacra ei:,,Nu are nicio…”

Delia face furori cu noua ei piesă, ‘’Rămâi cu bine‘’, pe care o cântă alături de Macanache. Vedeta a spus adevărul despre relaţia cu soacra ei, şi anume că este că se înţelege de minune cu ea şi nu are nici o legătură cu personajul fictiv.

”Suntem cu mamele alături de noi. Suntem o mare familie. E vorba de actriţa care joacă. Actriţa este chiar soacra mea. Şi îi mulţumesc atât de tare că a jucat acest rol. Pe care în viaţa reală nu îl stăpâneşte atât de bine. Nu are nicio legătură cu personajul, fictiv de altfel…”, a povestit Delia.

Deşi este celebră, Delia nu se consideră o divă, ci mai repede se vede ca fiind un rock star. Pentru concertele extravagante pe care le are, Delia Matache scoate banii din buzunar.

”Mie nu îmi place cum sună diva. Diva sună a ceva bătrân. Sună a ceva putred. Divă sună a pudră de talc. Nu îmi miroase bine. Încerc şi la XFactor să le zic să înlocuiască numele. La X Factor scrie divă pe spate şi le-am zis şi le zic: schimbaţi. Mai bine puneţi la mine rock star şi puneţi la Bănică divă. Da, dar eu sunt mai rockstar că sunt mai nebună. Eu cânt da, mamă, sunt beată. Bănică nu cântă da, mamă, sunt beată. Adică nu îşi asumă nebunia până la capăt. Eu sunt mai rock. Scuze, Ştefan, dar eu merit. Merit. Adică nu că tu nu meriţi, dar nu vreau divă. Ia-l tu.”, a declarat Delia Matache.